Σε συμφωνία με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttomercatoweb.com.
Πλέον, το μόνο που απομένει, όπως σημειώνεται, είναι να υπάρξει συμφωνία και με την ομάδα του Κολομβιανού επιθετικού, τη Κάλιαρι.
Η ιταλική ομάδα θα ήθελε να πουλήσει τον Ιμπάρμπο και να πάρει κάποια χρήματα, αλλά είναι θετική και στο ενδεχόμενο δανεισμού.
Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κάλιαρι βρίσκονται σε εξέλιξη και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.
Για τον Παναθηναϊκό, η απόκτηση του Ιμπάρμπο αποτελεί προτεραιότητα και για τον ποδοσφαιριστή έχουν θετική γνώμη τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
