Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τούρκοι πιλότοι είδαν... UFO λίγο πριν πέσει το αεροπλάνο της Egypt Air

Τι άλλο θα ακούσουμε...


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλά είναι τα «τρελά» σενάρια που ακούμε όσο δεν βρίσκονται τα μαύρα κουτιά σχετικά με το αεροπλάνο της EgyptAir που κατέπεσε ανοιχτά της Αλεξάνδρειας.   Αυτό όμως είναι ίσως το πιο τρελό και προέρχεται μάλιστα από πιλότους της Turkish Airlines.

Oι πιλότοι δήλωσαν σύμφωνα με τη Χουριέτ, ότι μια ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αεροσκάφους με τους 66 επιβαίνοντες που πραγματοποιούσε την πτήση Παρίσι-Κάιρο, και ενώ εκείνοι εκτελούσαν πτήση από την Αλικαρνασσό προς την Κωνσταντινούπολη είδαν να πετάει «άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα».  

«Είδαμε ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνάει σε ύψος 2.000-3.000 ποδών πάνω από εμάς. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Υποθέτουμε ότι ήταν UFO», δήλωσαν οι δύο κυβερνήτες στον πύργο ελέγχου που ανέφεραν το γεγονός επειδή τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.  

Το αεροπλάνο της EgyptAir συνετρίβη πάντως  περίπου 500 μίλια μακριά, στη Μεσόγειο περίπου μία ώρα αργότερα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ