Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πειθαρχική δίωξη στον Τζιμπούρ

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Αλγερινό για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Πειθαρχική δίωξη στον Ράφικ Τζιμπούρ για όσα έγιναν, μετά το τέλος ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, άσκησε ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα.

Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ»

Ο Τζιμπούρ κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών, αλλά πρώτα πρέπει να κληθεί σε απολογία από τη Σούπερ Λίγκα, να εκδικαστεί η υπόθεση και κατόπιν να βγει η απόφαση. Παράλληλα, υπάρχει και η αποχή των δικηγόρων κάτι που σημαίνει πως δεν είναι δεδομένο πως αν τιμωρηθεί θα χάσει κάποιο ματς τη φετινή σεζόν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ