Ο πιλότος της Red Bull τόνισε πως αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες το πρωί, όμως το απόγευμα κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση.
«Είχαμε ένα πρόβλημα το πρωί όταν ο κινητήρας έσβησε στην 1η στροφή, χάνοντας έτσι αρκετό χρόνο. Ευτυχώς ήταν στεγνά το απόγευμα, έτσι το χάσιμο χρόνου τελικά δεν ήταν τόσο μεγάλο. Ήταν αρκετά δύσκολα το απόγευμα, καθώς η πίστα γλιστρούσε ακόμα, μη μπορώντας να κάνουμε ένα καλό γύρο και να φέρουμε τα ελαστικά στη θερμοκρασία που χρειάζεται, κάτι που είναι κρίσιμο εδώ.
Επιπλέον, ο αέρας είναι πολύ δυνατός και δημιουργεί προβλήματα, ειδικότερα στη διάρκεια του φρεναρίσματος στο τελευταίο κομμάτι, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλό μονοθέσιο, οπότε περιμένω με ανυπομονησία τις κατατακτήριες. Προφανώς, έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές σήμερα, έτσι τώρα θα κοιτάξουμε για το τι είναι καλύτερο ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τις κατατακτήριες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
