Ανέκαθεν η επιθυμία ενός ποδοσφαιριστή (πλην ελαχίστων περιπτώσεων), για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας για τη μετακίνηση του, ανεξάρτητα με το αν ο σύλλογος του θα προτιμούσε (για τον οποιονδήποτε λόγο) να τον πουλήσει αλλού. Πόσο μάλλον όταν το συμβόλαιο του παίκτη μπαίνει στην τελική ευθεία και μπορεί να χαθεί τσάμπα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, με τον Πανιώνιο πλέον να αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να καθίσει στο τραπέζι με την ΑΕΚ. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θετικός στο να συμβεί αυτό.
Και ο λόγος είναι διπλός. Ο πρώτος έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας καθώς κινδυνεύουν να χάσουν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο τους, χωρίς να κερδίσουν ούτε ευρώ. Υπάρχει όμως και το ηθικό σκέλος απέναντι στον ποδοσφαιριστή. Ο Μπακασέτας σε οποιαδήποτε ιδιωτική ή δημόσια τοποθέτηση του, ξεκαθάριζε πως θα ήθελε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του, ώστε και η ομάδα που τον εξέλιξε, να μπορέσει να βγει ωφελημένη. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί αν φύγει τον Γενάρη.
Στον Πανιώνιο δείχνουν να σέβονται απόλυτα την επιθυμία του ποδοσφαιριστή που επέλεξε ΑΕΚ και παρ’ ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις, πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και η διοίκηση των «κυανέρυθρων» αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την Ένωση προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα και ο νεαρος επιθετικός να ενσωματωθεί από το καλοκαίρι στην ομάδα που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του και με τον Πανιώνιο μάλιστα να μην βγαίνει ζημιωμένος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ Τάσο! Θυμάμαι εκείνο τον μπουγάτσα τον δημοσιογράφο του μπαοκ τον Μίνο να λέει στην ΕΡΤ ότι ο Μπακασέτας θα παίζει την επόμενη χρονιά στον μπαοκ και από το πρωί έχω σκάσει στα γέλια...
Δεν υπάρχει ο παοκ ως συγκρίσιμο μέγεθος με ΑΕΚ για κάθε έλληνα παίχτη.γενικότερα δεν υπάρχει παοκ 2 χρόνια λείπαμε και δεν καταφέραν απολύτως τίποτα
Οσο το σκεφτομαι γελαω κι εγω
ΥΓ.αυτος ο μινος μονο να πουλαει ντοματες στη λαϊκη ειναι μ αυτη τη φωνη
Και επι τη ευκαιρία ας δούμε και κανέναν άλλον απο τον Πανιώνιο οπως τον Σιώπη λέω εγω!
Μασούρας.
Επειδή πολλοί γράφετε για Σιώπη, έχω να πω το εξής. Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό (τον είχε στις ακαδημίες του) και όταν τελείωσε ο δανεισμός, ο Πανιώνιος τον απέκτησε ως ελεύθερο. Ωστόσο, ο γαύρος έχει βάλει στο συμβόλαιο του παίκτη ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και έχει αναφερθεί επίσης ότι υπάρχει ρήτρα μη μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα αν δεν δώσει την συγκατάθεσή του ο Ολυμπιακός.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τα ίδια ισχύουν και για τον Ρισβάνη, μόνο που εδώ βρίσκεται στη μέση ο Παναθηναϊκός και τα ποσά είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, οι δυσκολίες για την απόκτηση αυτών των παικτών είναι μεγάλες, αν και ομολογουμένως είναι καλές περιπτώσεις.
Σπουδαιος παικτης
Φιλε μου για τον Σιωπη το ειχα ψαξει και εγω πριν καιρο γιατι μου αρεσει σαν παικτης αλλα δυστυχως ισχυει οτι ειπε ο φιλος πιο κατω...Για Ρισβανη γνωριζω μονο οτι ηταν δανεικος απο βαζελο ομως οταν εμεινε ελευθερος τον πηρε ο πανιωνιος.Δεν ξερω αν ισχυει και για αυτον οτι με τον Σιωπη αλλα δεν νομιζω διοτι πολλες φορες ακουσα φιλους παναθηναικους να χτυπιουνται που τον χασανε αλλα και γιατι πριν καμια βδομαδα ακουσα οτι ενδιαφερει πολυ τον γαυρο και ετοιμαζει κινηση.Διουδης επισης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυ καλος αλλα ανηκει στην μπριζ απο την οποια μενει ελευθερος σε περιπου ενα μηνα ομως και αυτος ακουστηκε εντονα για γαυρο.
ΑΔΕΡΦΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ !!!
Ο Ρισβάνης είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και είναι δανεικός στον Νιονιο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΛΛΑ ,ΠΕΡΥΣΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ !!! ΠΩΣ ??? ΠΕΡΝΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΑΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!
χαχαχαχαχα όχι ρε φίλε θα τους αποδεκατησουμε αν πάρουμε και Σιώπη :P ηδη χάνουν Μπακασετα και Διουδη
παντως μονο για το σχόλιο και την σκέψη ενα like απο εμενα γιατι και εμενα μαρεσει σαν παίχτης
Φίλε specter21 καταλαβαίνω τα περί αποδυνάμωσης του Πανιωνιου αλλα στο κέντρο Έλληνας με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει άλλος και θα ήταν ευχής εργον να τον είχαμε, ύστερα ο Πανιώνιος η αλήθεια είναι οτι πάντα βρίσκει τροπο να καλύπτει τα κενά του αξιοποιώντας νέους Έλληνες παικτες!!
Οποιος ειχε δει το παιχνιδι κυπελλου πανιωνιου με παοκ πολυ ευκολα καταλαβαινε οτι ολη την διαφορα στο γηπεδο την εκανε ο σιωπης.. Και οχι μονο για τα μαρκαρισματα και τα τρεξιματα του.. Το παιδι εβγαλε και δυο σεντρες ασιστ για τον πανιωνιο.. Απο τοτε τον παρακολουθω και πραγματικα με εχει εκπληξει.. το ιδιο και ο μυγας του παναιτωλικου.. κριμα που εχουμε τρεις καλους στην θεση του.. Για τον ρισβανη η μονη πικρα ειναι οτι δεν τον κρατησε ο βαζελος..θα εκανε καλο διδυμο με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κουτρουμπη.. Κριμα αν για τον σιωπη ισχυει αυτο που λεει ο φιλος.. Ο διουδης νομιζω οτι δεν ειναι ο τερματοφυλακας που ενδιαφερει την ΑΕΚ.. Αν δεν κρατησει τον μπαροχα θα βασιστει στον ανεστη.. Και αν παρει καποιον θα ειναι καποιος εμπειρος και ξενος που θα βοηθουσε και στην εξελιξη του ανεστη.. Αν την ενδιέφερε τερματοφυλακας σαν τον διουδη σημαινει οτι δεν θα στηριζε πλεον την επιλογη της στον ανεστη...
Ο Διούδης που πάει? Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Ο Διούδης ήταν δανεικός απο την Μπρυζ τελειώνει ο Δανεισμός του!
Και καπου ακουστηκε οτι κοστολογειται απο την Μπριζ 250.000€-300.000€, ενω για να ενεργοποιηθει η οψιον του Μπαροχα εχει το ιδιο ποσο ( 250.000€ ).
συν ότι τον ζητάνε και κάποιες ομάδες απο το εξωτερικό εκανε φοβερή χρονια φέτος και μην ξεχνάμε στο ματς της Παρασκευής μονος κράτησε το σκορ χαμηλά και παραλίγο να έπιανε και το γκολ του Μάνταλου
Συμφωνώ να πάρει λεφτά και ο Πανιώνιος. Πρώτον είναι σωστό γιατί αυτός ως σύλλογος ανέδειξε τον παίκτη, δεύτερον γιατί έτσι σβήνουμε εντάσεις και έχουμε τη δυνατότητα να ξανακάνουμε μεταγραφή από αυτούς. Η διοίκηση με όλες τις άλλες ομάδες πλην των γαύρων πρέπει να έχει από καλές μέχρι ουδέτερες σχέσεις.
Πολυ καλη κινηση!!!
τουχος και πολυ εξελιξιμος παικτης μα πανω απο ολα ο Τασαρας ειναι ΑΕΚαρα και θα την ματωσει την φανελα οπως πολλοι ΑΕΚτζηδες τοσα χρονια!!!
αρμποσα,Μπακασετε,Αραβιδη γυρω του θα βαλει πανω απο 20 γκολ!!!
Δυνατος,νεος,ταλαν
Πρεπει να δωσω συγχαρητηρια στον Τιγρη που απλα μπορει να κανει το οτιδηποτε αρκει να το θελει...και ελπιζω να θελει και τον Βελλιο.Δεν υπαρχει αλλος Ελληνας παικτης με τα χαρακτηριστικα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του και οσοι λενε οτι ειναι αργος και δεν εχει καλο σουτ,απλα να σκεφτουν οτι φετος μονος του παρεμεινε κατηγορια και οτι με παικτες οπως Μανταλο,Βαργκας,Μπ
Επισης αποψη μου ειναι να δωσουμε χρηματα στον πανιωνιο για τον Μπακασετα αλλα μεχρι ενα ποσο(εγω θεωρω μαξιμουμ 500χιλ.) αλλα να δωσουμε και 700-900χιλ και στον Ηρακλη για τον Βελλιο που με τοσα ο Ηρακλης θα τον δωσει και θα στειλει και ευχαριστηρια καρτα.Ετσι η ΑΕΚ θα εχει κανει δυο πολυ καλες κινησεις..
1)Θα εχει κλεισει ενα τρομερο σεντερ φορ με λιγα χρηματα.
2)Θα εχει σωσει και ενα σωματειο που μονο εχθρικο δεν πιστευω πως της ειναι και οδευει στην καταστροφη!!!
φιλε 500 πηρανε για τον μανταλο το next big thing της ελλαδος εχοντας ακομα καποια χρονια συμβολαιο,με 100 150 το πολυ και αν θελουνε..ακου 500, θα κανουμε και μαγκες του σκαφτιαδες?150 και δωρο ενα τσουβαλι λιπασμα για να βγει γρηγορα το γκαζον που ξηλωσανε!
Μακαρι φιλε,και αυτο παιζει στην περιπτωση που ο ανακογλου δεν υπολογιζεται αλλα δανεικο.
200 χιλιάρικα σε δώσεις και τον ανακογλου
Να παραδεχτούμε όμως και τον Ανεργο Scouter που το είχε προβλέψει και πέσαμε όλοι να τον φάμε
Παμε για μια καλη προσφορα να ερθει το παλικαρι γρηγορα στην ομαδα! Οπως εγραψα και στο αλλο αρθρο για μενα 300.000 + 2 ποδοσφαιριστες μας (Σοιλεδης,Κρισαντους π.χ.) θα ηταν μια καλη προσφορα απο την στιγμη που ληγει το συμβολαιο του παικτη και ο Πανιωνιος ''πιεζεται'' να βγαλει οποιοδηποτε κερδος πλεον
Δεν είναι στο χέρι του Πανιώνιου,αν φερθεί έξυπνα μπορεί να πάρει κάποιο ποσό το καλοκαίρι.Αλλιώς περιμένει ο Τάσος και τον Ιανουάριο γίνεται μέλος της ΑΕΚάρας χωρίς να δει ευρώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης.Οι μαγκιές τελειώσανε.
Διπλη κερδισμενη η Αεκ, μην πω και τριπλη και εξηγουμαι:
Παιρνει εναν καλο ελληνα παιχτη που εκανε καλη σεζον και ειναι δηλωμενος Αεκτζης
Μεταγραφικη ηττα του γαυρου
Και το πιο σημαντικο, εχει το πανω χερι στις διαπραγματευσεις, διοτι οσο οσο θα τον πουλησει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανιωνος. Αυτοματα ο παιχτης εαν συνεχισει την ανοδικη πορεια μπορει να γινει ενα καλο περουσιακο για το μελλον
εξυπνη μεταγραφη αν γινει
Ειδικα η μεταγραφικη ηττα ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΦΙΛΕ! ετσι δειχνεις οτι επεστρεψες!!
Ρε φίλε δεν είναι το καλύτερο, σιγά την ήττα! Ένα χαστουκάκι είναι όπως έγραψε και ο κετσε. Να πω ότι τους κλέβαμε κανένα μεγάλο όνομα να πω ναι τρομερή ήττα για τους γαύρους, αλλά ρε αδερφέ και να πήγαινε στους σιχαμένους το παιδί, δανεικό θα τον στέλνανε...
Ξερει τι κανει ο Προεδρος, ολα στην ωρα τους, οι παλιοι γνωριζουν τι εστι Μελισσανιδης
Η διπλη αγωνιςτικη ηττα σε πρωταθλημα και κυπελο εδειξε πως ηρθαμε!
Τα υπολοιπα πιστευω θα γινουν στην ωρα τους αφου οι βασεις για ομαδα με DNA πρωταθλητισμου μπηκαν
100-150 χ και έξω από την πόρτα .για μια μικρή ομάδα που η διοίκηση ειναι γαντζωμένη από το κόκκινο ....και οι οπαδοί έχουν φιλίες με τα παοκακια .ουστ σιχαμένοι !
Μπακασετα, Διουδη, Σιωπη απο πανιονιος και βελλιο απο ηρακλη. Μιλαμε για οτι καλυτερο υπαρχει απο ελληνες παιχτες και ταλεντα. Ο Διουδης πιστευω οτι σε 2-3 χρονια θα παρει μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα. Ειναι και οι 4 μικροι και εξελιξιμοι ακομα. Και θα ειμαστε μια πολυ καλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα. Οχι σαν τον Ολυμπιακο που κατεβηκε στον τελικο με 10 ξενους και μονο τον Φορτουνη απο ελληνες.
Τώρα ολοι θα καταλάβουν ποιά ειναι η ΑΕΚ που γύρισε...
Η ΑΕΚ του ( 100 φορές ισχυρότερου απο τότε) Μελισσανίδη ...
Η ομάδα που επαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρου ever στην Ελλάδα , γύρισε για να ξεχρεώσει τα "γραμμάτια" που την έπνιγαν .
Κουφαλες εμεις χατηρια δεν κανουμε. Το καταλαβατε οτι ο Μαρινακης την κανει σιγα-σιγα και ξεκινησατε τα γληψιματα. Δεν θα σας κανουμε εμεις ρουσφετια. Οταν θελετε κατι θα πρεπει να το κερδιζετε οπως πρεπει. Οχι να παιρνετε αδειοδοτηση χωρις να πρεπει. Περσυ δεν πηρατε ουτε αδεια απο για να κανετε κανονικες μεταγραφες και φετος πηρατε αδεια για ευρωπη; Πλακα μας κανετε. Τωρα καθυστε στο μεσαιο το μακρυτερο και βολευτειτε αναπαυτικα!
Kαι τώρα Βέλλιος!
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΜΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ.
Ο τροχός γύρισε όλοι οι Ελληνες παίκτες θελουν πλέον ΑΕΚ ...
Μονο ΑΕΚ πλεον, αρχιζουν και το καταλαβαινουν σιγα σιγα.Σκιστους Τιγρη.
ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΑΣ ΟΨΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ?ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...................
Μάριε αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Αν δεν ήταν ΑΕΚαρα ο Τασος... θα τον παραχωρούσαν με κορδέλα στον σιχαμένο!!!
Χάρη θα τους κάνουμε αν κάνουμε πρόταση, σιγά μην είναι και αρνητικοί. Για την ακρίβεια μάλλον θα παρακαλάνε να τους κάνουμε κάποια πρόταση για να πάρουν κάποια χρήματα γιατί αλλιώς...
Να ναι καλά για αυτούς το παλικάρι που δείχνει ηθικό στοιχείο και θέλει να τιμήσει το σύλλογο που τον ανέδειξε γιατί αλλιώς φράγκο δε θα έπρεπε να πάρει η θυγατρική των σκαφτιάδων από εμάς...
Οοοοοοολλλλλεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φορτσα Τιγρη!! Φορτσα ΑΕΚΑΡΑ, Τασο ελα ΑΕΚΑΡΑ !!!