Πιο πολύ στον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου στάθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος αφού όπως τόνισε δεν είναι λογικό μια ομάδα της Γ' Εθνικής να υποχρεούται να χρησιμοποιήσει 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές και ομάδες της Σούπερ Λίγκα κανένα. Για τα αγωνιστικά είπε πως οι παίχτες του πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σταθόπουλου:
«Το να βρίσκεται μια ομάδα Γ' κατηγορίας σε μια τέτοια φάση του Κυπέλλου από μόνο του σημαίνει πολλά και φυσικά δύσκολα θα το συναντήσεις και πάλι στα επόμενα χρόνια. Ο θεσμός του Κυπέλλου θεωρώ πως θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον αν αλλάξουν κάποια πράγματα.
Αρχικά, όταν κληθείς να παίξεις στην έδρα του δυνατού δεν έχεις το ελάχιστο που θα έχεις να διεκδικήσεις να πετύχεις κάτι, αν έπαιζες στην έδρα σου. Προσπαθώντας με λίγα φάουλ να πετύχεις ότι καλύτερο δυνατό, αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια μικρή ομάδα σε οικονομικές καταστάσεις σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Ακόμα ένα θέμα είναι αυτό των νέων παικτών.
Εμείς ως καταστατικό της Γ'΄Εθνικής πρέπει να χρησιμοποιούμε 6. Αυτό είναι άνισο να έχω δύο στην 11αδα και οι αντίπαλοι κανέναν και θα περίμενα να είχε νόημα αυτό αν υπήρχαν ίσοι όροι και για τους δύο. Και τρίτον, η έδρα όταν υπάρχει διαφορά τάξης μεγέθους στους δύο συλλόγους καλύτερα να παίζεις τέτοια παιχνίδια στην έδρα του θεωρητικά μικρού. Όλα αυτά αναφορικά για την ομοσπονδία.
Αγωνιστικά, τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Στο ματς συμμετείχαν και παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Κυριακής και θα παίξουν και πάλι. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, έκαναν μια καλή εμφάνιση και ελπίζω να αφήσαμε καλές εντυπώσεις στον κόσμο που είδε το ματς. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.
Σίγουρα η διάθεση και του προπονητή στο ματς αυτό και των παικτών ήταν να διακριθούν σήμερα. Κόντρα σε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Αντέξαμε πιστεύω στην πίεση των αντιπάλων μας. Όμως άλλα μηχανάκια έχει η μία ομάδα άλλα η άλλη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
