Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έκανε σήμερα κανονικά προπόνηση, όπως και οι Γκουστάβο Μαντούκα και Γιάννης Αραμπατζής, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας. Αυτές ήταν οι σημερινές απουσίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση και έτσι ο Σέρβος προπονητής της Ενωσης στην δοκιμή που έκανε στο διπλό προχώρησε σε αρκετές αλλαγές αναφορικά με την 11αδα.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σεμπάστιαν Σάχα, δεξί μπακ ο Κάρλος Αραούχο, αριστερό μπακ ο Νίκος Γεωργέας και μετά αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Καράμπελα, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ο Ζεράλντο Αλβες. Αμυντικά χαφ ήταν ο Γρηγόρης Μάκος και ο Παντελής Καφές, ενώ δεξί χαφ αγωνίστηκε ο Γιουσούφ Χέρσι και αριστερό ο Λεονάρντο σε σύστημα 4-4-2 σε ευθεία. Στην επίθεση έπαιξαν οι Νάτσο Σκόκο και Ισμαέλ Μπλάνκο.
Με δεδομένο όμως ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο Μπάγεβιτς θα πρέπει να επιλέξει σε ποιο άκρο θα αγωνιστεί ο Σκόκο εκτός αν αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο και παίξει πίσω από τα φορ ο Αργεντίνος. Αν όμως παίξει δεξιά στα χαφ, αριστερά θα είναι ο Λεονάρντο, ενώ αν αγωνιστεί αριστερά στα δεξιά αναμένεται να παίξει ο Χέρσι. Πάντως, ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει και τον Μαντούκα για να δει αν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
