Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε έγγραφη απολογία Ντιόγκο - «Παπ»

Μέχρι αύριο (4/2) θα πρέπει οι δυο παίκτες να έχουν δώσει έγγραφες εξηγήσεις στην διοίκηση του Ολυμπιακού.  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως ήταν φυσικό, το επεισόδιο που έγινε στην προπόνηση του Ολυμπιακού με τον τσακωμό του Ντιόγκο με τον Γ. Παπαδόπουλο δεν θα περνούσε στα... ψιλά για την διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Για τον λόγο αυτό οι δύο παίκτες κλήθηκαν να παραδώσουν έως αύριο το πρωί (4/2) έγγραφη απολογία, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς συνέβη και να επέλθουν οι απαραίτητες κυρώσεις.

Στο μεταξύ, χωρίς τους Στολτίδη, Ντουντού και Ντάτολο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση (3/2) των «ερυθρολεύκων». Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί, ενώ όσον αφορά στον Ντάτολο αναρρώνει μετά την περιπέτεια υγείας (στομαχικές διαταραχές) που είχε χθες.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ