Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παίκτες της ομάδας χάντμπολ και Οriginal βρέθηκαν στα γραφεία της «Μάνας» στη Νέα Φιλαδέλφεια και συζήτησαν για πάνω από τρεις ώρες για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν το τμήμα. Οι Αλεξίου, Παναγιωτόπουλος, Κάσκαρη, Αρχοντης, Μάρκου, Παπασταμάτης και Κοπιτσής δεσμεύτηκαν προς τους «κιτρινόμαυρους» πως όσα χρήματα συγκεντρώσουν το επόμενο διάστημα θα τους δοθούν, ώστε να εξοφληθούν οι παίκτες.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως έχει γίνει και πλάνο αποπληρωμής για να μπορέσει η ΑΕΚ να πορευτεί με καλή ψυχολογία ενόψει της νέας σεζόν.
Από τη μεριά τους οι παίκτες περιμένουν τις επόμενες κινήσεις, αλλά το θέμα είναι πως υπάρχει θέληση συνεργασίας και από τις δυο πλευρές.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
