Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Της χάλασε το πάρτι (VIDEOS)

Η Γκλάντμπαχ άντεξε στην «Allianz Arena», 1-1, με αποτέλεσμα η στέψη της Μπάγερν Μονάχου να αναβληθεί- Πέντε γκολ η Ντόρτμουντ στη Βόλφσμπουργκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ALLIANZ ARENA

Οι εξέδρες στην “AllianzArena” ήταν κατάμεστες με φίλους της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι, κρατώντας σημαιάκια, ετοιμάζονταν να γιορτάσουν τη μαθηματική κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η Γκλάντμπαχ είχε άλλη άποψη και έμεινε όρθια με το τελικό 1-1 να αναβάλει τη στέψη της Μπάγερν Μονάχου για την επόμενη αγωνιστική.

Ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξε τη Μπάγερν με πολλές αλλαγές και στο 6ο λεπτό οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ. Ο Κίμιχ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μίλερ έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η καλύτερη στιγμή της Γκλάντμπαχ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 17ο λεπτό με τον Χαν να βρίσκεται απέναντι στον Νόιερ, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας αντέδρασε αποτελεσματικά.

Στην επανάληψη, η Γκλάντμπαχ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γκουαρντιόλα άλλαξε το κέντρο άμυνας της Μπάγερν, βάζοντας Αλάμπα αντί του Μπόατενγκ, και στο 72’ ο Στιντλ με ωραία κάθετη βρήκε τον Αντρέ Χαν, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε αντίδραση στο γκολ της Γκλάντμπαχ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την ομάδα του Σούμπερτ να μένει για τέταρτο σερί ματς αήττητη κόντρα στους πρωταθλητές.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Μίλερ, Μπενάτια, Μπόατενγκ (68' Αλάμπα), Τάσκι, Ραφίνια, Ρόντε, Κίμιχ, Μπερνάτ, Κομάν, Γκέτσε (62' Τιάγκο Αλκάνταρα), Μίλερ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Νορντβάιντ, Τσάκα, Τραορέ (61' Χέρμαν), Νταχούντ, Βεντ, Αζάρ (57' Στιντλ), Χαν, Ράφαελ (92' Χόφμαν)

 

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: SIGNAL IDUNA PARK

Δικαίωμα στην ελπίδα διατηρεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε 5-1 της Βόλφσμπουργκ και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τη Μπάγερν Μονάχου, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Τούχελ “καθάρισε” γρήγορα το ματς, αφού στα πρώτα δέκα λεπτά είχε βάλει δυο γκολ. Στο 7’ ο Σμέλτζερ από αριστερά σέντραρε, ο Μκιταριάν στο δεύτερο δοκάρι γέμισε στη μεγάλη περιοχή και ο Καγκάβα εκτέλεσε για το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ έγινε δημιουργός με τον Καγκάβα να βρίσκει τον Ράμος και εκείνος να ξεφεύγει από τους αμυντικούς και να πλασάρει για το 2-0. Στο 19' η Βόλφσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς όταν ο Καλιγγκιούρι σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 59’ σε φάση διαρκείας, ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ έδιωξε τα σουτ των Μπέντερ και Καγκάβα, όχι όμως και αυτό του Μάρκο Ρόις, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.  Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος ήρθε από τον πάγκο και στο 77’ αξιοποίησε σέντρα του Μκιταριάν και με κεφαλιά έκανε το 4-0. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι από το κεφάλι του Ομπαμεγιάνγκ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για το 5-0, έπειτα από σέντρα του Σμέλτζερ.

Το γκολ της τιμής για τη Βόλφσμπουργκ ήρθε στο 86. Ο Βιεϊρίνια βρήκε στα αριστερά τον Κρούζε, εκείνος έδωσε στον Σίρλε που πλάσαρε για το τελικό 5-1.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ (63' Ντουρμ), Μπέντερ, Χούμελς, Βάιγκλ (69' Σαχίν), Κάστρο, Μκιταριάν, Καγκάβα, Ρόις, Σμέλτζερ, Ράμος (69' Ομπαμεγιάνγκ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρες (81' Βιεϊρίνια), Νάλντο, Κνόχε, Σέφερ, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Καλιγκιούρι, Άρνολντ (71' Κρούζε), Σίρλε, Ντοστ (81' Σεγκούιν)

 

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: HDL ARENA

Την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισε, και μαθηματικά, η Σάλκε, μετά τη νίκη κόντρα στο Αννόβερο, 3-1 εκτός έδρας, νίκη που σήμανε και τον υποβιβασμό των γηπεδούχων.

Στο 11ο λεπτό η Σάλκε άνοιξε το σκορ όταν ο Γκορέτσκα βρήκε τον Τσούπο Μότινγκ και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το Αννόβερο ήταν καλύτερο, έχασε ευκαιρίες και στο 21ο λεπτό ισοφάρισε με τον Σόμπιχ. Αλλά, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Σάλκε διπλασίασε τα τέρματά της, χάρη σε πολύ ωραία ενέργεια του Σανέ και τελείωμα από τον Χούντελααρ για το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αννόβερο πίεσε, είχε δοκάρι με τον Σμίντεμπαχ στο 60’, αλλά στο 80ο λεπτό τα πάντα τελείωσαν. Εξαιρετική προσπάθεια του Ματίπ, νίκησε όλους τους αμυντικούς και τη κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Σεμπφ που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Σακάι, Άντον, Σανέ, Αλμπορνόζ, Σμίντεμπαχ, Φόσουμ (86' Πριμπ), Σάρενρεν Μπαζέ (75' Σζαλάι), Κιγιοτάκε, Κλάους (71' Σουλεϊμάνι), Σόμπιχ

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καϊσαρά (46' Ρίτχερ), Ματίπ, Νοϊστάντερ, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Χόμπιεργκ, Σανέ, Μάιερ (78' Σεμπφ), Τσούπο Μότινγκ, Χούντελααρ

 

ΜΑΪΝΤΣ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: COFACE ARENA

Μια ανάσα από την επίτευξη των στόχων τους βρίσκονται Μάιντς και Αμβούργο, παρά το μεταξύ τους 0-0.

Στο 27’ η Μάιντς είχε καλή στιγμή με τον Κόρντομπα και στο 36ο λεπτό ήρθε η απάντηση του Αμβούργου με τον Τζουρού. Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι έχασα πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σίπλοκ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Κάριους. Στη συνέχεια υπήρξαν πολλές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις με τη τελευταία καλή ευκαιρία να ανήκει στη Μάιντς, όταν ο Κόρντομπα δεν βρήκε στόχο στο 86’.

Έτσι η Μάιντς έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδό της στην Ευρώπη και το Αμβούργο τη παραμονή του.

ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Μπούνγκερτ, Ντονάτι, Φράι, Σερντάρ (60' Λάτζα), Σαμπέριο (86' Κλέμενς), Ονοσίβο, Ντε Μπλάσις (69' Μάλι), Κόρντομπα

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Σακάι, Τζουρού, Σπάχιτς, Οστρζόλεκ, Κάτσαρ, Χόλτμπι, Μπαχούι (76' Ντικμάιερ), Χαντ, Ιλίσεβιτς (89' Κλέμπερ), Σίπλοκ (69' Ρούντνεβς)

 

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Merck-Stadion am Böllenfalltor

Η τρίτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής κερδίζοντας, με ανατροπή, 2-1 τη Ντάρμσταντ.

Στο γειτονικό ντέρμπι, η Άιντραχτ πέρασε δύσκολα στα πρώτα 45 λεπτά, αφού στο 12’ η Ντάρμσταντ προηγήθηκε με τον Βράντσιτς και στο 20’ έχασε πέναλτι με τον Βάγκνερ. Αλλά στην επανάληψη, η Άιντραχτ έφτασε στην ολική ανατροπή. Στο 57’ ο Χασέμπε έφερε το ματς στα ίσια και στο 83ο λεπτό ο Άιγκνερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Ματένια, Γιούνγκιρθ, Σούλου, Ράικοβιτς (13' Χόλαντ), Καλντιρόλα, Νιεμάιερ, Γκόντορφ, Χέλερ, Ράους (86' Πλάτε), Βράντσιτς (71' Κέμπε), Βάγκνερ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Χραντέσκι, Ρεγκάσελ, Άμπραχαμ, Ρους, Οζίπκα, Χασέμπε, Χούσζτι, Γκασίνοβιτς (46' Άιγκνερ), Φαμπιάν (77' Καστένιος), Μπεν Χατίρα (87' Ζαμπράνο), Σεφέροβιτς

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: WIRSOL RHEIN NECKAR ARENA

Στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται η Χόφενχαϊμ, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ίνγκολσταντ με 2-1.

Μάλιστα, το τρίποντο ήρθε μετά από ανατροπή, καθώς στο 17’ η Ίνγκολσταντ προηγήθηκε με τον Λεξ, ο οποίος βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή και έκανε το 0-1. Πριν την ανάπαυλα, η Χόφενχαϊμ είχε καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια με τον Ουτ να ισοφαρίζει στο 37’ με ωραίο πλασέ. Στο 53’ η Χόφενχαϊμ είχε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κράμαριτς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Νάιλαντ. Τελικά, η λύτρωση για τη Χόφενχαϊμ ήρθε από τον πάγκο, αφού ο Αμίρι πέρασε στο παιχνίδι στο 61’ και στο 84’ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ρούντι (61' Καντεράμπεκ), Σούλε, Μπίκακιτς, Τολχάν, Στρομπλ, Πολάνσκι (74' Σβέγκλερ), Ουτ, Οχς (61' Αμίρι), Φόλαντ, Κράμαριτς

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Νάιλαντ, Ντα Κόστα (42' Σούτνερ), Ματίπ, Χούμπνερ, Μπάουερ, Ρότζερ, Γκρος, Μοράλες, Χάρτμαν (81' Λέκι), Λεζκάνο (66' Κοέν), Λεξ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ