Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Αν έρθει πρόταση, ο Στεπίνσκι θα φύγει»

Ο προπονητής της Ρουχ Χορζόφ... άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον 21 ετών άσο που παρακολουθεί η ΑΕΚ -Οι Πολωνοί βάζουν στο παιχνίδι και άλλες ομάδες, μεταξύ αυτών και τον Ολυμπιακό

Δηλώσεις για το μέλλον του Μάριους Στεπίνσκι έκανε ο προπονητής της Ρούχ Χορζόφ. Ο Βάλντεμαρ Φόρναλικ μίλησε για τον 21 ετών άσο, τον οποίο έχει παρακολουθήσει (και από κοντά) η Ένωση το τελευταίο διάστημα και δήλωσε ανοιχτά ότι αν φτάσει καλή πρόταση για την παραχώρησή του, θα αποχωρήσει.

«Αν έρθει καλή πρόταση, είναι βέβαιο πως ο Στεπίνσκι θα φύγει. Η μόνη προϋπόθεση είναι αυτή: να γίνει μια συμφωνία που θα συμφέρει τον σύλλογο. Το σημαντικό πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αποφασίζει ο σύλλογος το ποσό και σε ποιον θα παραχωρείται ο κάθε ποδοσφαιριστής και όχι οι ίδιοι. Εγώ προσωπικά είμαι πάντα ικανοποιημένος όταν οι νεαροί παίκτες βελτιώνονται στην ομάδα μας και μετά μπορούμε να τους παραχωρούμε σε συλλόγους του εξωτερικού», τόνισε ο Φόρναλικ.

Πάντως, οι Πολωνοί υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί τον Στεπίνσκι. Στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο δείχνουν ακόμη οι Ντιναμό Μόσχας, Βερόνα και Κολωνία, ενώ μπλέκουν στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ