Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας OJogo αναφέρει πως η περίπτωση του προπονητή της Πάσος Φερέιρα, Ζόρζε Σιμάο, ενδιαφέρει τον Ατρόμητο.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, για τον Ζόρζε Σιμάο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πορτογαλίας, όπως επίσης και “από τους Έλληνες του Ατρομήτου”.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη φημολογία προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης της Πάσος Φερέιρα, η οποία σκοπεύει να καλέσει τον 39χρονο Πορτογάλο προπονητή να συζητήσουν για ανανέωση συμβολαίου.
Ο Σιμάο έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Εστρέλα ντε Αμαντόρα και στη Μπελενένσες κι ως πρώτος τεχνικός στις Ατλέτικο CP, Μάφρα, Μπελενένσες και Πάσος Φερέιρα, την οποία φέτος έχει στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά από 31 αγωνιστικές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
