Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Αλεξάντερ Γκόργκον επέστρεψε στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αυστρία, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά αγωνιζόμενο τον 27χρονο εξτρέμ της Αούστρια και εκείνος με την απόδοσή του (πέτυχε δύο γκολ και μια ασίστ), επιβεβαίωσε ότι καλώς βρίσκεται στην λίστα της Ένωσης για την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Φυσικά, ο Γκόργκον βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ έχουν γίνει επαφές τόσο με τον μάνατζέρ του όσο και με τον ίδιο, όμως με την χθεσινή του απόδοση ενίσχυσε την θετική άποψη που υπάρχει για εκείνον. Ο Ντε Μπαρτόλο θα ενημερώσει αύριο τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα σε αυτή την υπόθεση.
Σε άλλη περίπτωση ίσως η ΑΕΚ να προχωρούσε και άμεσα το θέμα, καθώς ο Γκας Πογιέτ είχε εμφανιστεί θετικός για την απόκτησή του. Τώρα, με το θέμα του προπονητή να είναι ανοικτό, θα πρέπει εξεταστεί η υπόθεση, με γνώμονα όμως και ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο, που ήδη τον έχουν προσεγγίσει κι άλλες ομάδες...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Katalava arhisame pale me paiktakia tupou gorgon ktl. Kai efoson gurise kai o bresevij kai mias kai o pekhart einai pehtaras den hreiazomaste epithetiko. as min paroume kai back gia na min kapsoume kolovetsio einai kai o tzanetopoulos opote eimaste mia hara. Mporei na vroume kai kana lavraki apo israel h soudiki aravia ananenonoume kai ton danismo tou mparoha kai eimaste komple. Apo tin triti agonistiki tha vlepoume me kialia tous kologaurous. Parte re pehtes epipedou AEK giati kai h paraga na pesei me tetious pehtes den pame pouthena!! doste mas ligo zoh! min dosete ekatomiria alla valte ligo to heri stin tsepi, to tsampa pethane den to vlepete?
Λοιπον παιδια αλλα είναι τα καυτα νεα !!! Ειμαι από Κορινθο, χτες Σαββατο το μεσημερι βρεθηκα σε τοπικο ματς ποδοσφαιρου επς ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , και επεσα φατσα καρτα με ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ !!! Το παιδι είναι τρελλος ΑΕΚΤΖΗΣ και σας ενημερωνω ότι μου ειπε ότι εχει κλεισει ειδη στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ με πολύ σοβαρο υφος ..σε ερωτηση μου που του εκανα εάν θα παει στο ΚΟΛΟΓΑΥΡΟ ....Είναι ολη η οικογενεια του ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ....
Ενώ θέλω να σε πιστέψω με όλη την καρδιά μου γτ θέλω μπακασετα...γτ εγω πιστευω οτι είσαι απο εκείνους που λένε για να λένε
Ειναι και ο μονος τροπος να τον παρουμε αν ειναι τρελλος ΑΕΚτζης. Γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Εγω λεω να ψαξουμε και για τρελλαμενους ΑΕΚτζηδες Βραζιλιανους , Αργεντινους κλπ . Ολο και κατι θα βρουμε να βγει το καλοκαιρι τσαμπα. Επανηλθε και ο Μπρεσεβιτς. Μια χαρα, ουτε ευρω δεν θα βγει απτην τσεπη.
Ολοι έχετε γίνει ειδικοί. Βγαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής εγνωσμένης ποιότητας, με παραστάσεις, με τίτλους, μπορεί να περάσει και να μην ακουμπήσει για χίλιους-δυό λόγους, όπως πολλές φορές έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν. Αντίθετα, κάποιος άγνωστος παίκτης, μπορεί να βγάλει μάτια, όπως επίσης έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Για τις επιλογές παικτών και προπονητών υπάρχουν οι αρμόδιοι. Και, φυσικά, αυτοί δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είμαστε εμείς. Γι' αυτό καλό είναι να αποφεύγουμε τις υποδείξεις και τις κρίσεις για θέματα που δεν είμαστε οι κατάλληλοι και οι αρμόδιοι να εκφέρουμε άποψη.
Φιλε με ολο τον σεβασμο, σε ενα τετοιο ακρως Αεκτζηδικο site μπορουμε ολοι να γραψουμε την γνωμη μας. Απλα επειδη σχολιασες τις υποδειξεις και τις κρισεις μας για τις μεταγραφες ηθελα να το σχολιασω λιγο αυτο. Εσυ ρε αδερφε πιστευτεις οτι ασχολειται απο την παε με καποιο Tassos_naupaktos που γραφει ενα σχολιο για μεταγραφες; Ουτε καν αδερφε. Απλα εδω γραφουμε ο καθενας απο εμας την γνωμη μας. Μπορει να συμφωνεις με καποια γνωμη μπορει και οχι. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Το να εκφερουμε αποψη ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυ φυσιολογικο. Αλλα κανεις απο εμας δεν ακουγεται στην παε. Απλα την γνωμη μας λεμε και την κουβεντιαζουμε με αλλους Αεκτζηδες. Λεμε τον πονο μας, την χαρα μας, τα παραπονα μας και τις παρατηρησεις μας.
Ολα αυτα τα γραφω πραγματικα με φιλικο τονο. Δεν το παιζω κανενας σοφος. Απλα το να γραφεις την γνωμη σου σε ενα site ειναι ειναι υποδειξη. Απλα η γνωμη σου ειναι.
Οντως, πολυ καλή περίπτωση ο Γκόργκον
Οντως, πολυ καλή περίπτωση ο Γκόργκον
What is gorgon μπορεί κάποιος να πεί υπεύθυνα η ο καθένας λέει ότι του κατέβει;
Κολακευτική περίπτωση, λόγο του ότι βρίσκεται, 2ος στην λίστα των σκόρερς. Από, όσα έχω ακούσει, είναι ψηλός, ταχύς και.. γκολτζής. Δεν θα με χάλαγε. Απλά, θα ήθελα, να γίνει προσπάθεια, για άλλους και αν δεν μπορούμε, τους άλλους, να κλείσουμε αυτόν.
Έχω, κάποιους, να προτείνω. Θα έλεγα, να τους ρωτήσουμε και αν δεν θέλουνε ή πάρουμε μόνο έναν, να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλείσουμε και τον Γκόργκον. Βέβαια, αν τους ρωτήσουμε και φάμε, άκυρο, θα αρχίσουν πολύ να μιλάνε για καβούρια. Τέλος πάντων, εγώ αυτούς προτείνω:
Ξένοι:
Leon Bailey
Jean-Luc Dompé
Ibrahima Conté
Alireza Jahanbakhsh
Pedro Santos
Ukra
Morgan Amalfitano
Federico Cartabia
Isaac Cuenca
Héctor Villalba
Έλληνες:
Ταξιάρχης Φούντας
Κωνσταντίνε τους ξένους που έγραψες δεν τους ξέρω, μόνο 3 απ' αυτούς έχω ακούσει, τον Βιγιάλμπα, τον Πέδρο & τον Ούκρα, άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για Έλληνες που παίζουν Ελλάδα νομίζω μόνο ο Μπακασέτας κι ο Βέλλιος θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην ΑΕΚ κι επειδή οι Έλληνες στο ρόστερ μας όλο & λιγοστεύουν, πρέπει να τους πάρουμε. Μ' αυτούς τους 2 & 4-5 ξένους απ' το πάνω ράφι μπορούμε ομίλους τσάμπιονς λιγκ & πρωτάθλημα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επειδή την Μπουντεσλίγκα βλέπω κι αυτήν ξέρω μπορώ να σου πω 5-6 καλές περιπτώσεις.
Λοιπόν πρώτα απ' όλα για τον πάγκο θα έφερνα τον Φάβρε να ευχαριστηθούμε επιθετικό ποδόσφαιρο & να αναδείξει νέους παίχτες. Ηγέτη στην άμυνα τον Νίινταμάια, αριστερό φουλ-μπακ τον Ράους, για αμυντικό-χαφ & σέντερ μπακ που να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω τον Κάτσαρ, για αριστερό μεσοεπιθετικό τον Ιλίτσεβιτς & για επίθεση τους Χργκότα-Χάρνικ. Όλοι αυτοί που ανέφερα (& ο κόουτς) ως ελεύθεροι, δηλαδή τα βρίσκεις μαζί τους & τελείωσες. Άποψή μου, αν φέρεις αυτούς που σου έγραψα (& με τους 2 Έλληνες) περνάς ομίλους τσ.λ. & στην Ελλάδα τους κάνεις πλάκα ακόμη & με παράγκα. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να φέρουν καλύτερους.
Καλα απο οσα ονοματα ακουγονται αυτο βρηκε να σας αρεσει.. το παιχνιδι που παρακολουθησε ο ντε μπαρτολο ειναι αστειο να συζηταμε οτι εκανε για συμπερασματα.. ελευθερος με καλη σεζον φετος σε ενα καθολου ανταγωνιστικο πρωταθλημα.. σε οτι βιντεο εχουμε δει δεν τον βλεπεις σε μια ενεργεια ενας με εναν η σε μια γρηγορη κουρσα σαν εξτρεμ.. λαχειο που θα παρακαλαμε να μας βγει.. μακαρι να παμε για παικτες ετοιμους απο δυνατα πρωταθληματα.. για παικτες με παραστασεις που θα προσθεσουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαραχτηρα και ποιοτητα στην ομαδα.. και τετοιος παικτης ο αυστριακος δεν ειναι..
Άμα ήταν και τζάμπα θα τον παίρναμε, αλλά επειδή δεν παίζει κάτι τέτοιο ας το αφήσουμε, κάτι τζαμπε θα βρεθεί!!
εντάξει ρε παιδιά μην αρχίσουμε με γκρίνια...ας το δούμε αλλιώς...η ΑΕΚ έχει ένα εξτρέμ για του χρόνου ( Μπαρμπόσα ) άρα η λογική λέει ότι πάμε για άλλα 3 εξτρέμ...ας ελπίσουμε ότι οι επόμενοι δύο θα είναι καλύτεροι από τον Γκορκον που προσωπικά δεν ξέρω όπως δεν ήξερα και τον Γιόχανσον η τον Σιμόες...ΜΌΝΟ ΑΕΚ
Μακάρι να κλείναμε από τώρα Γκοργκόν, Σαλίνο και Σανκαρέ. Είναι εξαιρετικές περιπτώσεις και οικονομικοί και οι 3. Έπειτα, μπορεί να πέσει (αν αποφασιστεί επιτέλους) χρήμα σε ακόμη καλύτερους παίκτες. Έτσι θα ανέβει επίπεδο η ομάδα. Γιατί καλοί οι Γιόχανσον, Σιμόες, αλλά αν δεν υπάρχουν και αξιόλογες εναλλακτικές η ομάδα θα είναι μόνιμα δευτερότριτη.
Εχω εμπιστοσυνη στους σκαουτερς της ομαδας και τον τεχνικο διευθυντη, ομως ως φιλαθλος αναρωτιεμαι μηπως ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι επιπεδου Μπαρμποσα. Δεν ειναι κακος ο πορτογαλος, αλλά υποτιθεται οτι παμε να παρουμε παιχτες πρωταθλητισμου. Κατι μου λεει λοιπον οτι και ο Μπαρμποσα στο αυστριακο πρωταθλημα των πιο χαλαρων αμυντικων συστηματων θα ειχε ανετα 15 γκολ τη σεζον. Το θεμα ειναι να αποκτηθει παιχτης ικανος να διασπαει τις αμυνες -λεωφορεια μπροστα απο την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εστια των ελληνικων ομαδων.
Προηγητε ο προποντης πρωτα...ας κλεισουμε καποιον σοβαρο με ορεξη για δουλεια...και για παιχτες εχουμε καιρο μετα να δουμε!
Δεν μου γεμίζει το μάτι όπως μου το γέμιζαν απο την αρχή χωρίς να τους ξέρω οι Γιόχανσον, Σιμόες .
Το γκοργκον και χάρη έχει! Εξάλλου χρειαζόμαστε 2 εξτρεμ και όχι 1! Ο κοντορεβυθούλης (μπουενανοτε) θα πάει να βρει τα άλλα στρουμφάκια το καλοκαίρι και θα πρέπει να έρθουν 2 εξτρεμ με τα ταχυδύναμη και κάκαλα και όχι ψευτοτεχνίτες που πέφτουν με το φύσημα του αέρα και έχουν ύψος 1,50.