Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σαββίδης: Εις βάρος του Μαρινάκη όσα γίνονται

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με εκπροσώπους 19 ποδοσφαιρικών Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγο πριν την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ και επανέλαβε πως η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε: “Θέλω την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός. Δεν υποχωρούμε. Είμαι Πόντιος και δεν το βάζω κάτω”.

Στη συνέχεια, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για

Τον Μαρινάκη: “Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε βάρος του Μαρινάκη. Το είπα και στον ίδιο. Αυτό που έκανε ο Παππάς, στον ημιτελικό Κυπέλλου, δεν συνέφερε τον Ολυμπιακό. Αν έδινε πέναλτι, το σκορ θα γινόταν 2-2, όμως ο Ολυμπιακός θα είχε και πάλι το ποροβάδισμα στη ρεβάνς”.

Την ΕΠΟ: “Δεν γίνεται κάποιοι να μιλάνε για καθαρό ποδόσφαιρο και για την αντιμετώπιση της βίας και τα ίδια πρόσωπα να είναι κατηγορούμενοι. Αφού θέλουν την κάθαρση, θα έπρεπε να φύγουν από το ποδόσφαιρο αυτοί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες”.

Για τη συνάντηση με Μελισσανίδη και Μαρινάκη που δεν έγινε: “Εγώ θέλω τον διάλογο και θέλω τη συναίνεση, ήρθα για τη συνάντηση και μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο, έμαθα ότι ο Μαρινάκης δεν θα είναι παρών”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ