Quantcast
NEWS
50 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παραλίγο να το μάθει από τα σάιτ ο Μελισσανίδης

Την ώρα που πήγε το mailστην ΑΕΚ η δήλωση του Πογιέτ είχε αρχίσει να κυκλοφορεί

Έπεσαν από τα σύννεφα οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναφορικά με την ανακοίνωση αποχώρησης του Γκουστάβο Πογιέτ. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγο έλειψε να διαβάσει από τα σάιτ τη δήλωση Πογιέτ. Την ώρα που το mail με τη δήλωση έφτασε στην ΠΑΕ και την Αγγελική Αρκάδη ήδη είχε σταλεί και στον Τύπο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέλαβε τη δήλωση του Ουρουγουανού λίγο λεπτά πριν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες.

Η απόφαση, ο τρόπος που κοινοποιήθηκε αλλά και το τάιμινγκ εξέπληξαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ που δήλωναν αιφνιδιασμένοι από τη συμπεριφορά του Πογιέτ. Μπορεί στις τελευταίες επαφές με τον Ουρουγουανό και τον μάνατζερ του να είχε διαφανεί μια μεταστροφή του αρχικά καλού κλίματος αλλά στην ΠΑΕ δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη.

Ενώ αρχικά οι συναντήσεις είχαν γίνει σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρχε ταύτιση απόψεων τον τελευταίο καιρό η πλευρά του Πογιέτ εμφανιζόταν δύσπιστη και άλλαζε τις απαιτήσεις της. Το να μην υπάρξει τελικά συμφωνία ήταν κάτι που πλέον αναμενόταν από τη διοίκηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κάνεις μια τέτοια κίνηση-έκπληξη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ