ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Καλογερόπουλος
Στο 0-0 έμειναν Αστέρας και Παναθηναϊκός στην Τρίπολη. Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση από τους "πράσινους" που είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων.
Σε ένα ματς που ο ΠΑΟ ξεκίνησε με δύο επιθετικούς δεν ήταν καλός. Αργήσαμε να δούμε την πρώτη τελική στο ματς(35' ένα φάουλ του Νάνο που μπλόκαρε ο Μπαντής).
Η ομάδα του Στραματσόνι είχε την φλύαρη υπεροχή. Δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή δεν είδαμε ωραίο θέαμα.
Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους Αρκάδες, διέκοψε αρκετές φορές το ματς ο ρέφερι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους "πράσινους".
Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους ο Αστέρας έγινε απειλητικός με μία mini πολιορκία. Δημούτσος και Μπερτόλιο στο 38' και Γιαννούλης στο 40' απείλησαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Όπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο με τον Αστέρα να κάνει... κουμάντο. Ως αποτέλεσμα είχαμε το σουτ του Ιγκλέσιας στο 60' το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Στιλ.
Στο τελευταίο τέταρτο η φιλοξενούμενη ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο. Μία φάση διαρκείας με δύο εκτελέσεις φάουλ έξω από την περιοχή του Μπαντή οδήγησαν στην φάση του Βιγιαφάνες στο 77' αλλά ο Μπαντής απέκρουσε.
Τον τελευταίο λόγο είχε ο Μάσα ο οποίος στις καθυστερήσεις πλάσαρε με τον Στιλ εξουδετερωμένο, αλλά ο Τελάντερ πάνω στην γραμμή κράτησε το 0-0.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόλιο(85' Τσάβες), Νίκο Φερνάντες(61' Φούντας), Μάσα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Εβαντζελίστα(61' Λέτο), Βιγιαφάνιες, Πέτριτς(61' Λαγός), Κλωναρίδης(77' Μπουμάλ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
