Παρακαλώ, εισάγετε το email πρόσβασης που έχετε δηλώσει κατά την διάρκεια εγγραφής. Θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης στο email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία, θα μπορέσετε να επιλέξετε έναν καινούριο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.
Οσο για το πρώτο σκέλος σαν αδαής που είμαι περί καλαθοσφαιρισης δε μπορώ να κρίνω.. Αλλά οποιοσδήποτε πιστεύω βλέπει πως η ομάδα είναι σε καλά χέρια.. Σιγά σιγά και πιστεύω πως όλα θα γίνουν..οσο για το δεύτερο σκέλος, πιστεύω πως πολύ καλά έγινε και αφαιρέθηκαν βαθμοί.. Κ ελπίζω στο μέλλον περισσότεροι βαθμοί μείον, ποινές που θα ''εξοντωνουν'' την οποιαδήποτε ομας της οποίας οι οπαδοί θα προκαλούν επεισοδια και επίσης αφαίρεση δικαιώματος τουλάχιστον για ένα χρόνο να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διεκδικεί έξοδο εις στας Ευρωπας. Πρέπει επιτέλους οι έχοντες στα χέρια τους τις τύχες των ομάδων, να πάψουν να τις έχουν ξέφραγο αμπέλι και οποιοσδήποτε να προκαλεί ότι θέλει και όπως θέλει.. Εννοείται ίση μεταχείριση προς όλους.. Αυτά. Τις καλημερες μου
δε βλεπω καμμια αρχη μεση και τελος με Σακοτα,Χεστον,Γκριν,ρολιστα Νωντα και φιλοτιμο Καλαμποκη!!Μονο Μαυροκεφαλιδης και Μαυροειδης υπαρχουν για την ωρα!!το μελλον θα ειναι πολυ ευχαριστο με Μωραϊτη,Τσιαλμπουρη,Αντιτς αλλα εχουν αρκετα ψωμια ακομα...το θεμα ειναι ως τοτε τι κανει ο Ζντοβτς???????
Ο γερο Σακοτα εχει ξεκουτιανει απο επιλογες και ο προεδρος Μακης δε ξερει ποιον να εμπιστευτει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλεον με τοση ακαρπη σπαταλη που εχει γινει απο τις λανθασμενες επιλογες αλλων!!!!
Πιστευω οτι πολυ συντομα στο μπασκετ θα ερθουν κουπες κ οχι μονο εγχωριες...Α.Ε.Κ. γερα βασιλισσα ξανα!
Ανέκαθεν ήμουν λάτρης του Μπάσκετ,ο κ.Αγγελόπουλος όμως ζωντάνεψε και τα όνειρα μου για την ομάδα μας είμαι από Σέρρες και του χρόνου το διαρκειας μου θα το τσιμπήσω και επειδή μίλησα για όνειρα θα σας πω τι εύχομαι για το αγωνιστικό κομμάτι οι 6 Έλληνες να είναι Μαυροκεφαλίδης Μπουρούσης Μαυροειδής Ζήσης Μπράμος και το μεγάλο μπαμ με τον Νίκο Παππά κοινωτικους Milosevic/Scrabb και 4 καλές επιλογές αμερικανών
Στην ομάδα του μπάσκετ υπάρχει μεγάλη πρόοδος.
Ο Αγγελόπουλος, Σακοτα, Νικολάου, και οι συνεργάτες τους, κάνουν μεγάλη προσπάθεια.
Ευχαριστούμε που επέστρεψε η ομάδα δυνατή και στα χείλη μας.
Έχουμε να δούμε χαρές να είμαστε σίγουροι γιαυτό.
ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΤΕΣ Ο ΠΑΟ.
Για το μπάσκετ τα είπαμε και χθες.Η ομάδα είναι σε καλά χέρια διοικητικά και προπονητικά,του χρόνου θα πάρουμε πολλές χαρές από την ομάδα μας,είναι σε πολύ καλό δρόμο.Με σωστή και προσεκτική ενίσχυση το καλοκαίρι για να μην έχουμε το ίδιο φαινόμενο με φέτος,θα έρθουν πολύ καλές μέρες αγωνιστικά και πολύς κόσμος θα βάλει ξανά στο πρόγραμμα του το κλειστό του ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά τη τιμωρία θεωρώ κι εγώ ότι είναι υπερβολική γιατί ούτε διακοπή αγώνα υπήρξε ούτε η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ένταση τους ήταν παρόμοια με άλλων τέτοιων συμβάντων.Το -3 θα μπορούσαμε να το γλιτώσουμε,όμως πλέον αισθάνεσαι ίσα μέτρα και σταθμά για όλες τις ομάδες ανεξάρτητα από τη βαρύτητα των παραπτωμάτων.
Ο δικαστης εκανε λαθος η αυτοι που αφηνουν αυτα τα λαθη της φυσης να κυκλοφορουν στα γηπεδα αμεριμνα;
Βλέπεις όμως ότι μόνο ο βαρύς πέλεκυς μπορεί να φέρει αποτελέσματα ;
Νομίζω πως εάν πραγματικά θέλουμε να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα, πρέπει να βρούμε μέσα στην Original αυτούς που πραγματικά αντιλαμβάνονται, και με την βοήθειά τους να συνετιστούν αυτοί που απλά ζούν μέσα από τις φασαρίες . . .
Και ποιος σου λεει οτι ειναι μεσα στην Original αυτοι οι τυποι?τελευταια εγιναν καποιες συλληψεις και ηταν σχεδον ολοι αλλοδαποι και ολο τυχαιως ηταν και στα επεισοδια της λεωφορου με τον ολυμπιακο και στα επεισοδια του περιστεριου αλλα ειχαν συμμετεχει και σε επεισοδια στο συνταγμα οι λεγομενοι μπαχαλακιδες δηλαδη!πρεπει μαλλον να βρουμε απο που τα περνουν....
Να τελειώσει το κανάκεμα λοιπόν σε αυτούς που τόσα πολλά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στην ομάδα και συνεχίζουν να δημιουργούν σε κάθε τους ευκαιρία.
Μην υπερβαλλουμε με το μπασκετ. Ο παο το βαρος τωρα το χει ριξει στην ευρωλιγκα. Χθες πηταν χρονο παιχτες που στην Ευρωπη δεν αγωνιζονται καθολου ενω επαιξαν λιγο καποιοι που στην Ευρωπη παιζουν 25+ λεπτα. Στα playoffs θα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι δεν αξιζει πολλα μπραβο η ομαδα. Σιγουρα τα αξιζει. Αλλα αλλο αυτο.
Δρομο απο το γηπεδο τα χουλιγκανια μονο κακο κανουν στην ομαδα
Κώστα, πολύ επιεικής είσαι με τα παιδάκια που "κάνουν κακό στην ομάδα"..
Kαλημέρα Κώστα.Πράγματι σχεδόν σε όλα συμφωνώ με εσένα αλλα αυτό το πράγμα που γίνεται φέτος στα ντέρμπυ δεν έχει προηγούμενο.Πλέον η ομάδα έχει και πίεση και απαιτήσεις σε αυτά τα παιχνίδια.Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν αρκούμαστε μόνο στην προσπάθεια και στα κολακευτικά λόγια των αντιπάλων.Απο κει και πέρα δεν καταλαβαίνω την λογική του Γιουρι στην απόκτηση ψηλού και οχι καθαρού πλει μεικερ που βγάζει μάτι οτι δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ κανονικό PG.Κάτι λείπει σε αυτή την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα και πιστεύω πως ο Αγγελόπουλος πρέπει να κάνει την υπέρβαση σε περιφερειακό-ηγέτη του χρόνου και αυτός δεν είναι άλλος απο τον Νίκο Ζήση.