Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρίποντο με υπογραφή Ριμπερί, ματσάρα στη Βεστφαλία!

Η γκολάρα του Γάλλου χάρισε τη νίκη στη Μπάγερν, 1-0 την Άιντραχτ- Σπουδαίες νίκες για Μάιντς και Ίνγκολσταντ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 3-2

Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Απίστευτη ματσάρα στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να κερδίσει τη Βέρντερ με 3-2.

Στο 7ο λεπτό ο Πίστσεκ πρόλαβε κι έδιωξε μετά από σέντρα-ξυραφιά του Γιαταμπαρέ ενώ στο 14’ το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ πέρασε λίγο άουτ και στο 15’ ο Βίντβαλντ πρόλαβε σωτήρια τον Ρόις. Στο 19’ ο Βίντβαλντ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ, ενώ στο 23’ ο Ντουρμ αστόχησε μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Κάστρο. Στο 39ο λεπτό ο Σμέλτσερ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από πλάγια θέση.

Στο 53ο λεπτό ο Μχιταριάν βρήκε κάθετα τον Ομπαμεγιάνγκ που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για την Ντόρτμουντ ενώ στο 69’ η Βέρντερ έφερε στα ίσα το σκορ με σουτ του Γκάλβες που κόντραρε και σε σώματα. Στο 72’ το σουτ του Ρόις πέρασε μόλις άουτ και στο 74’ ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για την Ντόρτμουντ. Ο Οζτουνάλι έκανε τρομερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Γιουνούζοβιτς με πλασέ έγραψε το 2-1 για τη Βέρντερ. Όμως στο 77ο λεπτό ο Καγκάβα με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Σμέλτσερ έκανε το 2-2 και στο 82’ ο Ράμος με κεφαλιά έκανε το 3-2 για την Ντόρτμουντ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Μπέντερ, Γκίντερ, Σμέλτζερ (80’ Ράμος), Βάιγκλ, Κάστρο, Ντουρμ (74’ Καγκάβα), Μκιταριάν, Ρόις (80’ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίντβαλντ, Γκεμπρέ Σελάσιε, Γκάλβες, Βέστεργκααρντ, Γκαρσία (65’ Οζτουνάλι), Γκρίλιτς, Γιαταμπαρέ (87’ Λόρεντζεν), Φριτζ, Γιουνούζοβιτς, Στέρνμπεργκ, Ούτζα (87’ Φρέντε)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ALLIANZ ARENA

Μια γκολάρα του Φρανκ Ριμπερί έκρινε την αναμέτρηση στην “AllianzArena”, με τη Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει 1-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, λίγες μέρες πριν τη πρώτη μάχη με τη Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αγωνίστηκε στο ρελαντί και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών έφτασε στο γκολ. Ο Γκέτσε σούταρε, ο τερματοφύλακας Χραντέσκι απέκρουσε και ο Ριμπερί με ασύλληπτο ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν το ευχαριστώ του Γάλλου στη διοίκηση, που πριν το ματς του έδωσε ανθοδέσμη για τη συμπλήρωση 200 αγώνων στη Bundesliga με τη φανέλα των πρωταθλητών.

Στην επανάληψη, ο Τσάμπι Αλόνσο έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ. Στο 52’ είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και στο 66’ το πλασέ του, απέκρουσε ο Χραντέσκι.

Η Άιντραχτ δεν απείλησε και σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς για όγδοη σερί φορα δεν καταφέρνει να πετύχει γκολ στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ, Γκέτσε (84' Βιδάλ), Τιάγκο, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι (70' Ντούγκλας Κόστα)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Χραντέσκι, Τσάντλερ, Ζαμπράνο, Άμπραχαμ, Τζάκπα, Χασέμπε, Οζίπκα, Άιγκνερ, Χούσζτι (48' Στεντερα), Σεφέροβιτς (58' Καστάνιος), Μπεν Χατίρα (64' Κίτελ)

 

ΜΑΪΝΤΣ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: COFACE ARENA

Μια ανάσα από τη τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μάιντς, μετά το 4-2 επί της Άουγκσμπουργκ.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Φινμπόγκασον βρήκε τον αμαρκάριστο Καϊούμπι και εκείνος πλάσαρε για το 0-1. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 13’, ο Κλέμενς με πλασέ από κοντά έφερε το ματς στα ίσια. Η ολική ανατροπή για τη Μάιντς ήρθε στο 24ο λεπτό όταν, απο τραγικό λάθος της άμυνας της Άουγκσμπουργκ, ο Λάτζα έδωσε στον Ντε Μπλάσις, εκείνος απέφυγε τον τερματοφύλακα Χιτζ και πλάσαρε για το 2-1. Στο 38’ ο Χιτζ κράτησε όρθια την Άουγκσμπουργκ όταν νίκησε σε τετ α τετ τον Κόρντομπα και στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-2 με τον Κου.

Η ισοφάριση δεν επηρέασε τη Μάιντς που στο 53’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπροσίνσκι να βγάζει σέντρα από τα δεξιά και τον Ντε Μπλάσις να πιάνει τη κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Στο 70’ καλή ευκαιρία για την Άουγκσμπουργκ να ισοφαρίσει με τον Μπομπαντίγια αλλά ο τερματοφύλακας Κάριους απέκρουσε. Έξι λεπτά αργότερα, η Μάιντς βγήκε στην επίθεση, ο Κόρντομπα βρήκε τον Κλέμενς και εκείνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Μάιντς βάζοντας τέλος στο σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο. Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη η Άουγκσμπουργκ.

ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Χακ, Μπούσμαν, Φράι (74' Μπαουμγκάρτλινγκερ), Λάτζα, Κλέμενς (87' Μόριτζ), Μάλι (79' Ονισίβο), Ντε Μπλάσις, Κόρντομπα

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Φέλνερ, Χογκ, Κλαβάν, Μαξ (69' Σταφυλίδης), Κορ (66' Εσβάιν), Μπάιερ, Κου, Μπομπαντίγια (84' Άλτιντοπ), Καϊούμπι, Φινμπόγκασον

 

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: MARCK STADION

Τέσσερις σερί ισοπαλίες μετράει πλέον η Ντάρμσταντ, μετά και το 2-2 με τη Στουτγάρδη, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 26’ από λάθος γύρισμα του Ντιέ, ο Βάγκνερ πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Τίτον για το 1-0 της Ντάρμσταντ. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βάλουν δυο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Στο 45’ με εξαιρετικό σουτ στη κίνηση ο Γκίντερ ισοφάρισε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κράβετς με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Ρουπ που έκανε το 1-2.

Η Ντάρμσταντ ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βράντσιτς να εκτελεί φάουλ και τον Νιεμάιερ με κεφαλιά να κάνει το 2-2. Στο 83ο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο τρίτο γκολ σε μια φοβερή φάση. Σε προσπάθεια του Σούλου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Νιεμάιερ σούταρε, αλλά ο Τίτον απέκρουσε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Ματένια, Γιούνγκιρθ, Σούλου, Ράικοβιτς, Καλντιρόλα, Νιεμάιερ, Γκόντορφ, Χέλερ, Βράντσιτς (92' Πλάτε), Ράους, Βάγκνερ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Τίτον, Σβάαμπ, Σούνιτς (21' Κλάιν), Μπαουμγκάρτλ, Ινσούα, Ντιέ, Ρουπ (87' Βέρνερ), Γκέντνερ, Ντιντάβι (72' Χάρνικ), Κόστιτς, Κράβετς

 

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: HDL ARENA

Επιστροφή στις νίκες για το Αμβούργο, αφού μετά από δυο σερί ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας 3-0 το Αννόβερο εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί στα πρώτα 45 λεπτά, παρόλο που ξέρουν ότι την επόμενη σεζόν θα βρεθούν στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, στην επανάληψη, το Αμβούργο σοβαρεύτηκε και προηγήθηκε στο 61ο λεπτό με κεφαλιά του Κλέμπερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια και σε διάστημα δυο λεπτών, οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το ματς. Στο 73’ ο Ιλίσεβιτς από κοντά έκανε το 0-2 και στο 75’ ο Μίλερ πέρασε τον τερματοφύλακα Τσίλερ και πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 0-3 υπέρ του Αμβούργου που σκαρφάλωσε στη 10η θέση.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Σακάι, Μιλόσεβιτς, Σουλζ, Σοργκ, Γκουλσελάμ (71' Μπεχ), Φόσουμ, Πριμπ, Κιγιοτάκε, Σζαλάι, Αλμέιδα

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντικμάιερ, Κλέμπερ, Σπάχιτς, Γκοτοκού Σακάι, Έκνταλ, Χόλτμπι (46' Γιουνγκ), Μίλερ (86' Λασόγκα), Χαντ (69' Γκρέγκοριτς), Ιλίσεβιτς, Σίπλοκ

 

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΣΑΛΚΕ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: AUDI SPORTPARK

Στην έκτη θέση έπεσε η Σάλκε που γνώρισε την ήττα στην έδρα της Ίνγκολσταντ με 3-0.

Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1 αλλά ο Ντι Σάντο σημάδεψε το δοκάρι και στο 29ο λεπτό η Ίνγκολσταντ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρτμαν. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χίντερσεερ.

Στην επανάληψη, η Σάλκε δεν πέτυχε το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς και στο 65’ ο Λεζκάνο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Ίνγκολσταντ, που επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Οζκάν, Ντα Κόστα, Μάτιπ, Μπρεζερί, Μπάουερ, Ρότζερ, Κρίστιανσεν, Γκρος, Χάρτμαν (64' Λέκι), Χίντερσεερ (88' Μουλτχάουπ), Λεζκάνο (79' Κοέν)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καϊσαρά, Τζόελ Μάτιπ, Νοϊστάντερ, Αόγκο, Γκάις, Γκορέτσκα (62' Σεπφ), Σανέ, Μάιερ, Τσούπο Μότινγκ (62' Μπελχαντα), Ντι Σάντο (74' Χούντελααρ)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ