Λίγες μέρες μετά τη συνάντηση UEFA-FIFA και ΕΠΟ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί το Grexit. Παράλληλα εξαπολύει επίθεση προς τον Σταύρο Κοντονή και την ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο ποδόσφαιρο επισημαίνει τα εξής.
Για τον Παναθηναϊκό το ποδοσφαιρικό Grexit αποτελεί την απόλυτη κόκκινη γραμμή και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην γίνει. Δεν θα φέρουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα 100 χρόνια πίσω, επειδή ένας ανίκανος Υφυπουργός, μια διεφθαρμένη ομοσπονδία και εγκληματικές συμμορίες θέλουν να το διαλύσουν.
Δυστυχώς η ΠΑΕ επιβεβαιώνεται δραματικά σε όσα προσφάτως έχει καταγγείλει:
- Την προσχηματική και ανεύθυνη στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού που υποκριτικά τιμωρεί ομάδες με απόλυτη σκληρότητα σε βαθμό εξόντωσης για επεισόδια βίας, τα οποία όμως είναι παράγωγα της εκτεταμένης διαφθοράς και των εγκληματικών οργανώσεων που δρουν στο ποδόσφαιρο.
- Την ακατανόητη ενέργεια του κ. Κοντονή να διακόψει τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος που επιφέρει τον κίνδυνο Grexit. Γιατί δεν δέχεται να συνεχιστούν οι αγώνες με ξένους διαιτητές (πρόταση που επανειλημμένα έχει θέσει ο Παναθηναϊκός); Γιατί δεν συναινεί να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών; Η έστω αφού διακόπτει το Κύπελλο γιατί δεν διακόπτει και το Πρωτάθλημα (κάτι που φυσικά μας βρίσκει κάθετα αντίθετους);
Ο Υφυπουργός κ. Κοντονής αλλά και συνολικά η κυβέρνηση οφείλουν τώρα να λύσουν το Γόρδιο Δεσμό που οι ίδιοι δημιούργησαν (και μάλιστα με απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου). Να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη διαφθορά, καθώς οι υποθέσεις λιμνάζουν εδώ και καιρό στη Δικαιοσύνη και όχι να τιμωρούν ομάδες, φιλάθλους και το ίδιο το ποδοσφαιρικό προϊόν.
Η διοίκηση της ΕΠΟ αντί παραιτήσεως επιλέγει την τυφλή σύγκρουση, κάτι που εμείς τουλάχιστον αναμέναμε. Έτσι η πρωτοβουλία περνά στους κατ’ εξοχήν αρμοδίους της FIFA και της UEFA. Αντί να έρχονται ως τιμωροί, να έρθουν στη χώρα ως αρωγοί. Να στείλουν τώρα, επί τόπου κλιμάκιο αρμοδίων που θα αναλάβει να καθαρίσει το άρρωστα διεφθαρμένο καθεστώς της ΕΠΟ, να επιβάλει λύσεις στο χρόνιο διαιτητικό πρόβλημα αλλά και στα άλλα χρονίζοντα προβλήματα της ομοσπονδίας.
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χαιρετίζει και στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αυτή των 11 Π.Α.Ε., που με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Ξάνθης, Χ. Πανόπουλο επιχειρεί να προτείνει λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, μαζί με όσους το επιθυμούν, προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία προς την UEFA και τη FIFA ώστε να βοηθήσει στην επιτάχυνση των οποίων λύσεων προκρίνουν οι διεθνείς ομοσπονδίες που θα οδηγούν μακριά από το Grexit.».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αν με κάποιο τρόπο μαθαίναμε που βρίσκει τα χρήματα ο Αλαφούζος και κάνει μεταγραφές, θα αυτοκτονούσαμε όλοι μαζί για την κοροϊδία που μας κάνουν όλοι μαζί...
άντε ρε αλαφούζε λίγη ακόμη προσπάθεια και τα 11 παραρτήματα του χοντρού θα γίνετε 12.. μια ζωή στο τσατσιλίκι.. μόλις αναπνεύσατε λίγο και είδες ότι φτιάχνει κάπως η ομάδα σου αγωνιστικά και κάπου ελπίζεις για την δεύτερη θέση.. από εκεί που έλεγες να σταματήσει ο κοντονής και το πρωτάθλημα τώρα έγινες κάθετα αντίθετος σε τέτοια προοπτική και ακατανόητη η ενέργεια του κοντονή να διακόψει το κύπελλο.. μια ζωή βολευόσουν με την δεύτερη θέση και στήριζες τον γαύρο.. έρμαιο των οργανωμένων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και της πολιτικής εμπάθειας των γιαννακοπουλαίων προς την κυβέρνηση.. μωρέ καλά κάνει και σε γλεντάει ο χοντρός.. αυτό σου αξίζει.. και αν σας εξαφανίσει μαζί με τον κοντονή και τελείως δε θα με χάλαγε καθόλου..
...ακατανόητη η ενέργεια του κ. Κοντονή να διακόψει τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος
αυτα λεει οα λαφουζοσ
που ηθελε ο τιγρησ για φιλο και εξυγιαντη
επεσαν οι μασκεσ πλεον
κοιτα αλαφουζε που τρως φαπες από τα νταμάρια που εχει ο φουστης,να παρακαλεσεις την 13 να βαψουν,να καθαρισουν,και να πλυνουν την λεωφορο και ασε τις ανακοινώσεις γενικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
α κοβεις κανα διαρκειας,να παραμυθιάζεις τον κοσμο σου,και στο τελος να αποκλείεσαι από καμπαλες.
κατσε φρονιμα και ελα κατσε πισω από τον τιγρη,μπας και αλλαξει αυτό το κατι σαν ποδοσφαιρο που βλέπουμε.
πρωταθλητης από τον νοεμβριο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
καλυπτα και εγω τον κατσουρανη
αλλα βλέπεις τα πλει-οφ εχουν γινει για σενα,να δελεάζεις κανενα παλαιμαχο(εσιεν),ν
τελικα δεν ξερω τι είναι καλυτερο.να σε αφήσω μονο σου,να λες τις μαλακιες σου,να φορτώνεσαι με μεγαλα συμβολαια,για δηθεν πορεια στην ευρωπη,να τρως φαπα και να μεγαλωνει το χρεος,και να εχεις εδρα ένα γηπεδο που μυριζει κατουρλιο?γιατι καθαρα σαν ομαδα δεν σε υπολογιζω καθολου
αλλα τι καθομαι και γραφω.τα 2 χειροτερα σωματεια στον ελληνικο επαγγελματικο ποδοσφαιρο εισαι εσυ και ο gay.
να ξερετε ένα πραγμα μονο βρωμεροι
τα σώβρακα σας είναι από τωρα λερωμένα
στα τέσσερα θα πεφτετε να μου κανετε κουνηματα και εγω θα σας πεταω γαρουφαλα να τα πιανετε με το στομα
για να δειτε πως γαμανε τα χανουμια.που δεν θελεις και GREXIT ανοητε
τιγρη ξυπνα
οι απαταιωνιοι παντα ειχαν συμαχια!!!!!
σου την εχει στημενη ο αλαφ με τον φαταουλ!!!!