Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Γαλατάσαραϊ γνωστοποίησε την απόφαση της να αφήσει ελεύθερο τον επιθετικό Σαμπανί Νοντά.
Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Γαλατάσαραϊ έχει αποκτήσει τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Ζο και Λούκας Νίλ έχοντας συμπληρώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποδεσμεύσει τον Σαμπανί Νοντά.
Ο Νοντά βρέθηκε στην Γαλατάσαραϊ το 2007 από την Μπλάκμπερν και έγινε αμέσως βασικός στην τουρκική ομάδα. Ωστόσο, με την έλευση του Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο ο Νοντά δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε με αποτέλεσμα να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
