Συνάντηση με τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς είχε το νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που μετέβη το απόγευμα από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, τα είπε τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και με το νέο τεχνικό για όλα τα ανοιχτά θέμα της ομάδας.
Από την μεριά του, ο Σλοβάκος ανέλυσε στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά» όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται στις αρμοδιότητές του, ανάμεσά τους και μεταγραφικά ζήτημα. Όσον αφορά τον Σέρβο προπονητή, ενημέρωσε τον Σαββίδη για αγωνιστικά ζητήματα και τα όσα συμβαίνουν εντός των αποδυτηρίων από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
