Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα πλάνα για το ντέρμπι

Τι δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς - Τι αλλαγές έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρώτο δίτερμα ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 62χρονος Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε το διπλό με τους: Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, Αραούχο δεξί μπακ, Καράμπελα αριστερό μπακ, Αλβες - Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας, Καφέ - Γιάχιτς αμυντικά χαφ, Χέρσι δεξί χαφ, Μαντούκα αριστερό χαφ και στην επίθεση τους Τζιμπούρ και Μπλάνκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού, ο Μπάγεβιτς έκανε και κάποιες αλλαγές με την σημαντικότερη εξ' αυτών να είναι ο Νάτσο Σκόκο που μπήκε στην 11αδα και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους». Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έπαιξε δεξιά στο 4-4-2 στην θέση του Χέρσι, ο Μάκος έπαιξε δίπλα στον Καφέ στα αμυντικά χαφ και ο Γιάχιτς αντικατέστησε τον Αλβες στα στόπερ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ