Προειδοποιητικά πυρά έριξαν οι Ολλανδοί αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης τριών υπόπτων στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ . Οι ύποπτοι τελικά συνελήφθησαν. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν τραυματίες.
Το γεγονός ανακοίνωσε η αστυνομία σε μήνυμά της στο Twitter, ωστόσο μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας απέφυγε να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για περιστατικό στο σταθμό Burgerstraat. Άνδρες μετέβησαν εκεί και προχώρησαν σε επιχείρηση σύλληψης τριών ύποπτων ανδρών, οι οποίοι όμως διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Η καταδίωξη συνεχίστηκε στους δρόμους της ολλανδικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ύποπτοι πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο ένα πακέτο. Το όχημα τους ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Prins Hendrikkade και συνελήφθη ο ένας εκ των επιβαινόντων, όμως οι άλλοι δύο πρόλαβαν να φύγουν. Τελικά συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο ενώ ένας αστυνομικός στο Geldersekade έριξε προειδοποιητικά πυρά. Το πακέτο πιστεύεται ότι περιείχε ναρκωτικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
