Ο Γιάννης Αρβανίτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο, στάθηκε στα παιχνίδι των πλέι άουτ και τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει. «Κάναμε πολλά αβίαστα τεχνικά λάθη κι αυτό το πληρώσαμε. Η άμυνα στάθηκε καλά, αλλά στην επίθεση είχαμε προβλήματα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση, με τους τραυματισμούς να φαίνεται πως μας επηρέασαν, χωρίς αυτό να χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία.
Βαθμολογικά υπάρχει μία ανάσα, ωστόσο πρέπει να αυτοκτνήσουμε για να μην μείνουμε στην κατηγορία. Ο Αρχέλαος έχει πέσει ήδη, αφού δεν προλαβαίνει, ενώ έχουν μειονέκτημα Φοίβος και ΧΑΝΘ».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
