Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση στο Ρέθυμνο με την τοπική ομάδα. Ο γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα έχει αφήσει πίσω της την ήττα με τον Ολυμπιακό και συγκεντρώνεται πλέον στις υπόλοιπες αναμετρήσεις
Αναλυτικά
«Προερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα με τον τρόπο που ήλθε από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και ταυτόχρονα απογοητευμένοι γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλαμε πολύ τη νίκη. Δυστυχώς, όμως, για δύο χαμένες βολές, ένα χαμένο ριμπάουντ και μία λάθος επίθεση δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Το μπάσκετ έτσι είναι όμως, προχωράμε. Επόμενος μας αντίπαλος το Ρέθυμνο. Δύσκολη ομάδα στην έδρα του με κύριο στοιχείο το γρήγορο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να σταματήσουμε και ταυτόχρονα να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε την άμυνα που τον τελευταίο καιρό μας δίνει ενέργεια, να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση χτυπώντας στις αδυναμίες του τον αντίπαλο για να φτάσουμε στη νίκη. Μία νίκη που έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Θεωρώ θα μας γυρίσει και εμάς η τύχη και θα είναι μαζί μας στους κρίσιμους αγώνες των πλέι – οφ. Τα καλύτερα έρχονται»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Προπονηση γρηγορα.
koita na valeis kammia voli na kerdisei kana dermpy i omada.
Δε θελει τυχη να βαλεις μια βολη κακαλα θελει....οταν καιει η μπαλα
Παλι μιλησε?? Κουρασε πολυ με τις δηλωσεις ο θαθαντωνιου...
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι έχει επέλθει βελτίωση στην ομάδα με την πάροδο του χρόνου, όμως αυτό δεν είναι αρκετό σε κρίσιμα ματς με καλύτερους αντιπάλους. Το μπάσκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα, νικάει πάντα ο καλύτερος και δυστυχώς θέλουμε παίκτες που έχουν νοοτροπία νικητή από του χρόνου μαζί με τους υπάρχοντες κατ' εμέ για να μπούμε δυνατά για το πρωτάθλημα γιατί φέτος το βλέπω πολύ δύσκολο ( λουκάς, σάκοτα, μπράουν,χέρστον, μαυδροειδής).