4 ΣΧΟΛΙΑ

Έκανε το νταμπλ η ΑΕΚ!

Συνεχίζει τις επιτυχίες η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ


Ασταμάτητη συνεχίζει η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ, η οποία και πάλι κατέκτησε δυο Πρωταθλήματα σε Άνδρες και Γυναίκες. Η Ένωση πήρε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών» 2016 στην Σπάθη, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και σε ομαδικό επίπεδο κατάφερε να βάψει και τις δυο κατηγορίες «κιτρινόμαυρες», κάνοντας το νταμπλ. 

Η ΑΕΚ με τους Β. Καλομοίρη, Ν. Φραγκοζίδη, Π. Κοντοειδή και Β. Γιαννακόπουλο πήρε τον πρώτο τίτλο, ενώ συνέχισαν τα κορίτσια με τις Δ. Γκουντούρα, Κ. Μπένου, Θ.Ψωφάκη και Α. Γκιώνη.

Όλοι οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν εξαιρετικά και έφτασαν και πάλι την ΑΕΚ στην κορυφή, ακούγοντας συνεχώς τα συγχαρητήρια του προπονητή, Θανάση Δελενήκα και του εφόρου, Κώστα Ποτού. 

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kitrinos_21 - 14/3/2016 11:13

ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που κρατάνε με το μεράκι τους το τμήμα τόσο ψηλά σε ελλάδα και ευρώπη.. μπράβο στα παιδιά που ακόμη μια φορα γέμισαν με διακρίσεις.. 365 αξίζει να κάνετε ένα αφιέρωμα σε αυτό το τμήμα όπως και σε αυτό του στίβου..

marton_21 - 14/3/2016 10:50

Άριστο τμήμα με πάμπολλες διακρίσεις και τίτλους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους για ακόμη μια φορά. Υγεία να έχετε και να συνεχίσετε την προσπάθεια.

ORION21 - 13/3/2016 23:43

ORION14 - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

aekara34 - 13/3/2016 23:32

συγχαρητήρια μακάρι να παραδειγματιστούν από εσάς και οι υπόλοιπες ομάδες της ΑΕΚ. συνεχίστε έτσι!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ