Μετά τη φημολογία, που ξεκίνησε από Μέσα φιλικά προς τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την οποία ο Θωμάς Μητρόπουλος συναντήθηκε με Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, προέκυψε νέα φημολογία.
Σύμφωνα με αυτή, ο Μάλαμας Τεβεκέλης ήταν εκείνος που μεσολάβησε για να γίνει το ραντεβού.
Μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport, ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε τη φημολογία. Συγκεκριμένα, ο Τεβεκέλης τόνισε: “Πώς να γνωρίσω στον Ιβάν Σαββίδη τον Θωμά Μητρόπουλο, όταν ούτε εγώ ο ίδιος δεν τον γνωρίζω;”.
Σημειώνεται πως τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν διαψεύσει τα περί ραντεβού των Μελισσανίδη και Σαββίδη με τον Θωμά Μητρόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
