Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν τον περασμένο Ιανουάριο, ο Βραζιλιάνος είχε σηκώσει αψυχολόγητα το πόδι του βάζοντάς το τελικά με τις τάπες στο γόνατο του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος ενώ ο διαιτητής έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ατλέτικο, ο οποίος τελικά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.
Στις νέες δηλώσεις του, ο Φιλίπε Λουίς παραδέχθηκε ότι άξιζε εκείνη την αποβολή για το σκληρό μαρκάρισμά του, ωστόσο τόνισε ότι γενικά υπάρχει μια προσπάθεια... προστασίας του Μέσι. «'Ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα, δεν έκανε λάθος ο διαιτητής. Αποβλήθηκα, τιμωρήθηκα και τελείωσε το θέμα. Αυτό, βέβαια, που συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι είναι η υπερβολή προστασία που δείχνουν οι δημοσιογράφοι και η ίδια η Λίγκα προς τον Μέσι. Προφανώς ουδείς θέλει να τραυματιστεί ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αυτός για τον οποίο πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο, άρα δημιουργείται όλη αυτή η κατάσταση» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
