Με αποθεραπεία και spa για τους παίκτες, του Ατρομήτου, που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Ηρακλή και προπόνηση για τους υπόλοιπους, η ομάδα του Δέλλα έστρεψε από σήμερα την προσοχή της στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας.
Παράλληλα υποβλήθηκε σε οδοντικό έλεγχο ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο του προγράμματος «European Association for Sports Dentistry» που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και αφορά επαγγελματίες υψηλού επιπέδου.
Ο έλεγχος που πραγματοποιείται από τον χειρουργό-οδοντίατρο Αθανάσιο Στάμου θα ολοκληρωθεί με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών.
Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θα φάνε καλά ! Τα δόντια τα πλένουν μετά το φαγητό όχι πριν .
Αντιπαθητική ομάδα, λίγο λιγότερο από ότι οι γαυροβάζελοι. Ελπίζω σε εύκολη πρόκριση...
Πλυθείτε,ξυριστείτε,ήρθε η ώρα σας και όποιο παιδάκι πονάει το δοντάκι του θα το κάνουμε ντα
στοματικό θα μας κάνουν;
Della se agapame se ektimame alla paraleipsate tin kolonoskopisi, gia peraste gia persaste ...
Και λεύκανση να κάνουν τα παιδιά...
ΕΤΣΙ!!!ΠΛΥΣΙΜΟ,ΛΟΥΣΙΜΟ,ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΦΤΙΑΧΤΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...