H ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ, ενώ σχολίασε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει επειδή ο Άφλεκ την απάτησε με τη νταντά των παιδιών τους.
Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο μετά από δέκα χρόνια γάμου προκαλώντας αίσθηση. Η ίδια λέει πως οι φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν επειδή ο Άφλεκ την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους δεν ευσταθούν καθώς είχαν χωρίσει πριν καν γίνει γνωστό κάτι τέτοιο.
«Θα σας πως κάτι: ήμασταν σε διάσταση για μήνες πριν ακούσω την ιστορία για τη νταντά» εξομολογείται στο νέο τεύχος του VanityFair η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία φιγουράρει στο εξώφυλλό του, μιλώντας για την προσωπική της ζωή ανοιχτά.
«Δεν είχε να κάνει αυτό με την απόφασή μας να χωρίσουμε. Αυτή δεν ήταν κομμάτι της εξίσωσης», τονίζει.
Όπως αποκάλυψε η Τζένιφερ Γκάρνερ, είναι υποχρεωμένη ακόμα «να συζητά για τη σημασία ενός “σκανδάλου” με τα παιδιά της», ενώ παράλληλα έμαθε να αποφεύγει το κουτσομπολιό κλείνοντας την τηλεόρασή της και μένοντας μακριά από το ίντερνετ.
«Άνοιξα μια μέρα το CNN και ήμασταν εκεί» θυμάται η 43χρονη ηθοποιός. «Δεν το κάνω πια. Πήρα ένα σιωπηλό όρκο με τον εαυτό μου το περασμένο καλοκαίρι να μείνω πραγματικά εκτός από όλο αυτό» εξομολογείται.
Από την άλλη, σύμφωνα με τη Τζένιφερ Γκάρνερ «Ο Μπεν υποστηρίζει πως «δεν ενδιαφέρεσαι» και εγώ του απαντώ «όχι, είναι το αντίθετο ακριβώς» εξηγεί.
«Με πονά τόσο πολύ και ενδιαφέρομαι πολύ» τονίζει η Τζένιφερ Γκάρνερ, σημειώνοντας πως «δεν μπορώ να αφήσω το θυμό ή τον πόνο να γίνει η κινητήριος δύναμή μου». «Πρέπει να προχωρήσω μπροστά» δηλώνει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

δεν κατάλαβα τίποτα..ασυνάρτητο κείμενο, μεταφρασμένο τραγικά από google translate..και είχα και καούρα να μαθω τι εγινε γαμωτο..