Ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΑΕΚ τη Κυριακή και ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του παίξουν όπως ξέρουν, τότε θα φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ.
Σε δηλώσεις του στο Novasports, ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα πάμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε σωστά θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία και θα πάμε στην έδρα τους να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι... Πολλές φορές οι αντίπαλοι παίζουν αμυντικά γιατί ξέρουν ότι έχουμε ποιότητα μπροστά. Μακάρι να έχουμε χώρους για να παίξουμε, να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ. Είναι μεγάλο παιχνίδι, όμως όπως είπα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο χορτάρι και να μην σκεφτόμαστε πολλά... Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και όπως είπα είμαι αισιόδοξος... Προφανώς, όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι και μάλιστα για εκτός έδρας ματς, είναι ωραίο να ακούς την... ησυχία όταν φεύγεις από εκεί νικητής”.
Στη συνέχεια, ο Μπεργκ μίλησε
Για το πώς αισθάνεται: “Αισθάνομαι αρκετά καλά, αλλά είναι δύσκολο να μην έχω σταθερότητα και ρυθμό. Στα τελευταία παιχνίδια αισθάνομαι καλά και μακάρι να συνεχίσω έτσι. Τώρα έχουμε ένα ματς ανά εβδομάδα και έχουμε χρόνο να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βρίσκομαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση κάθε φορά”.
Για όσα γράφονται για εκείνον: “Θέλω να πω ότι όλα αυτά είναι μαλ@@@ες. Είμαι χαρούμενος που παίζω. Στο γήπεδο, μερικές φορές, είμαι τρελός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και θέλω να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου, αλλά είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Η... γλώσσα του σώματος μου μπορεί να δείχνει άλλα, ωστόσο, με ενοχλεί όταν λένε όλα αυτά και ακούγονται τέτοια πράγματα”.
Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: “Ελπίζω να μας επηρεάσει με θετικό τρόπο και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ξέρω ότι θα πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση για θετικό αποτέλεσμα”.
Για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίσει στη Λεωφόρο: “Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους... Είναι κρίμα να μην κερδίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δεν έχει σημασία να μιλάμε, αλλά να το αποδείξουμε στην πράξη. Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς ο τρόπος που χάθηκε η νίκη με τον ΠΑΟΚ, όμως μετά τη μείωση του σκορ δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι...”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αμα παιξεται οπως ξερετε θα φυγετε με σκορ 5-0.Αν παιξετε καλυτερα ενα 1-0 2-1 κατι γινεται.Αν και δεν ξερω ματς τα οποια παει η Αεκ "υποτιθεται" περιπατο παντα τα φοβαμαι.Πχ Ατρομητο Ηρακλη.Τωρα περιπατος δεν ειναι θα μου πεις το ντερμπι ειναι ντερμπι παντα αλλα αλλα δειχνουν η δυνατοτητες της καθε ομαδας μεχρι τωρα.
Δεδομένο είναι ότι δεν ξέρετε να παίζετε οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Να είσαι ικανοποιημένος με ένα αξιοπρεπές σκορ κ.Μπεργκ αυτή είναι η αλήθεια.
Μετά το ματσάκι θα τρέχεις να ανταλλάξεις φανέλες με το Σιμόες...
Ρε μάγκες δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για αύριο
πολλα ονειρα κανει ο σουηδος.τα χαλια της ομαδας του τα ξερει? αν πιασουμε εστω και ένα 50 % τοις εκατο της αποδοσης τοτε το τριμπαλο το χουν στο τσεπακι.εκτος αν εχει ηδη σε βιντεο παλαιοτερους αγωνες που με μιση φαση εβαζαν γκολ και μετα ταμπουρι,ολοι πισω.και να θυμηθούμε και την απιστευτη κω@@@@ρδια που ειχαν σε όλα τα μεταξυ μας παιχνίδια τα τελευταια 15 χρονια.
και μεις θα ταν ωραιο να ειχαμε το μεσι αλλα δε γινετε... πολλα πραγματα ειναι ωραια αλλα παλι δε γινετε... παρε ενα ντερμπι πρωτα και υστερα μιλα... παραδεξου οτι εχεις ξεχασει πως ειναι αυτη η ησυχια..
Ειναι ο μονος παικτης που θεωρω επικινδυνο να μας κανει γκολ.
Κολοβετσιο, το νου σου..
ρε Μπεργκ, το θέμα είναι πως δεν ξέρετε.
ηταν λιγο προκλητικος η μου φανηκε? "είναι ωραίο να ακούς την... ησυχία όταν φεύγεις από εκεί νικητής”.σιγα ρε μεγαλε ηρεμησε μεχρι τωρα φευγεις και ακους γιουχες απο τον κοσμο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!