Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Τρίτης ο Ράφικ Τζιμπούρ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ ο Αλγερινός ''λόγω ενός προσωπικού προβλήματος έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο προπονητικό κέντρο και προπονήθηκε μόνος του''.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
οσοι μιλησατε από κατω ειστε απλα για γελια!κραζετε τον ανθρωπο ενώ ειχε ατύχημα!γι αυτό αργησε να παει!κανενας δηλαδή από σας δεν ετυχε ποτε να χει καποιο ατύχημα με αμαξι η κατι και να αργησει να παει στη δουλεια του κτλ ε; ελεος με σας πια!μονο να κραζετε ξερετε!αλλο όταν πρεπει συμφωνούμε και άλλο όταν απλα σε καποιον τυχαινει κατι τοσο σοβαρο!
Αμα υπηρχε τροχαιο, πρωτα θα ηταν ειδηση το τροχαιο και μετα η ατομικη προπονηση.
Ειναι εμφανες οτι καλυπτει η ΠΑΕ την καθυστερηση του Ραφικ.
Μπορει να λανω λαθος, αλλα η λογικη αυτο λεει..
Το οτι δε τραβάει κ δεν τον θελω ειναι γεγονός! Οχι ομως κατακραυγή κ στο τροχαίο ρε παιδια!!!! Είπαμε οχι κ έτσι! Άνθρωποι ειμαστε πρώτα Κ μετά οπαδοί κτλ!
τρακάρισμα είχε ο άνθρωπος την ώρα που πήγαινε στα Σπάτα.. ηρεμήστε λίγο.
Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα
Ρε Τζιμπούρ μήπως θες και personal trainer????
Ειχε ενημερωσει αρχικα; Και επισης το εχει αποδεχτει αυτο ο προπονητης η απλα ηταν μια τιμωρια που προπονηθηκε μονος του;
καλά όλα όσα γίνονται , μπας και πάρουμε κάνα παίχτη το καλοκαίρι ...