Ο «CR7» αστόχησε από την άσπρη βούλα στο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και η ομάδα του Ζιντάν με το τελικό 1-1 έμεινε πλέον 9 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα, μια διαφορά που ουδέποτε έχει καλύψει στο παρελθόν.
Ο Ζουάν Λαπόρτα, που υπηρέτησε τους «μπλαουγκράνα» από τον προεδρικό θώκο από το 2003 έως το 2010, έβαλε στον λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο και παραποιώντας τα λεγόμενα του Πορτογάλου που είχε δηλώσει για το πέναλτι με πάσα του Μέσι πως «ξέρω γιατί το έκανε, αλλά δεν θα σας πω», έγραψε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα: «ξέρω γιατί έχασα το πέναλτι, αλλά δεν θα σας πω».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
