Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπεσε η ποινή του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Πειραιά θα παίξει με κόσμο στο ματς με τον Ατρόμητο καθώς δικαιώθηκε στην έφεση για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει δεκτή την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αυτό σημαίνει πως η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σβήνεται.

Άρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με κόσμο το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πρωτόδικα, ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί για τον αναπτήρα που πέταξαν οπαδοί του στον Κουλιμπαλί του Πλατανιά, στο παιχνίδι στα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Με την υπ’ αριθμ. 8/17-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη. Διαβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Πειθαρχικό Εισαγγελέα για δικές του ενέργειες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ