Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τη Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας για το μέλλον του, υπογράμμισε πως κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί.
Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός είπε πως “κάτι πολύ μεγάλο πρόκειται να συμβεί” χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Στο 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Τσέλσι, ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Γαλλίας και για τη τελική επικράτηση δήλωσε: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε και παίξαμε όπως θέλαμε. Βέβαια, κατάφεραν να σκοράρουν στην έδρα μας, αλλά ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό και αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ”.
Για τη Τσέλσι, ο Ιμπραΐμοβιτς είπε πως “είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικούς παίκτες”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Σίγουρα εννοεί ότι θα γίνει συμπαίκτης με το Γιόχανσον!