Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρέχει για το ντέρμπι

Ο Νάτσο Σκόκο νιώθει καλύτερα, σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και έχει αυξημένες ελπίδες να παίξει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Προπονήθηκε κανονικά ο Αλβες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε καλύτερη κατάσταση έδειξε να βρίσκεται σήμερα ο Νάτσο Σκόκο, αναφορικά με τις ενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έχασε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τρέχει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σκόκο σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και πάλι και την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα δείξει αν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης που έπαιξαν χθες ως βασικοί έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τρέξιμο και στη συνέχεια έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Κανονικά προπονήθηκε ο Ζεράλντο Αλβες ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις του, ενώ ο Δημήτρης Κουτρομάνος έτρεξε στο γήπεδο με τον φυσιοθεραπευτή Νίκο Πανταζή. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στους Θρακομακεδόνες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ