Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μοιρασιά στα Πηγάδια

Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και Αστέρα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η αγωνιστική 

ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ: 0-0 

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια 

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες Ξάνθη και Αστέρας έμειναν στο 0-0 για την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, στα Πηγάδια. 

Το ματς

Φτωχό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με καμία από τις δυο ομάδες να μην μπορούν να αντιδράσουν. Μετά το 30', η Ξάνθη ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και άσκησε ασφυκτική πίεση προς την αντίπαλη εστία.  Ωστόσο, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειές τους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Απόστολο Γιάννου και τον Πέτρο Ορφανίδη, τα σουτ των οποίων κατέληξαν άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και οι αποφάσεις του διαιτητές εκνεύσισαν Ξάνθη και Αστέρα με αποτέλεσμα να μην σημειώνεται καμία φάση. Συγκεκριμένα, τα παράπονα ξεκίνησαν στο 76', όταν ο Ιωαννίδης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Κρίστοφερ τον ανέτρεψε ολοφάνερα, αλλά ο Παπαδόπουλος σε ακόμα μία περίπτωση έκλεισε τα μάτια, μην υποδεικνύοντας την παράβαση. 

Ωστόσο, οι λανθασμένες κρίσεις του ρέφερι δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 89' ο Μούκαμ με ωραία προσποίηση άδειασε τον Λισγάρα που τελικά ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον εξτρέμ του Αστέρα, αλλά για ακόμα μια φορά δεν υπέδειξε την παράβαση. 

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Ορφανίδης (56' Παπαστεριανός), Νιέτο, Σολτάνι, Σκούρτης (66' Καπετάνος).

Αστέρας Τρίπολης: Μπάντης, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γιαννούλης, Ντουντού, Χαμντανί, Μάσα (72' Ιωαννίδης), Μούκαμ, Μπερτόγλιο, Γιάννου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ