Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Από τη μία κλάμα και την άλλη η αναγνώριση της ΑΕΚ

Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής είναι πραγματικά ΕΠΙΚΟΣ, γι’ αυτό ειδικά για σήμερα διαβάστε τα όλα…

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Πόνεσε πολύ η πρώτη φορά, αλλά σιγά – σιγά θα το συνηθίσουν…», γράφει στο πανηγυρικό της πρωτοσέλιδο η Ώρα και προσθέτει: «Ο Δικέφαλος του πήρε την… παρθενιά. Άργησαν να έρθουν στο ΟΑΚΑ, μας είχαν στο… περίμενε κι έκαναν τα «τσαλιμάκια» τους, αλλά τελικά ήρθαν και περάσαμε ωραία. Ατελείωτη γιορτή του ποδοσφαίρου από 50.000 λαού που δεν έλεγαν να φύγουν από το γήπεδο. Αφήστε την κλάψα και ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ! Δεν γίνεται να μην κάνεις ούτε μία μεταγραφή τον Γενάρη και να θες να μην χάσεις από την ΑΕΚ. Πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 50-50 διαιτησία. Κλάμα, οδυρμός και γραφικότητες απ’ αυτούς που μιλάνε τόσα χρόνια για «καραμέλες».

SPORTDAY

«Μάγκικο… Αντρικό… αληθινό… ντέρμπι με νικήτρια την ΑΕΚ», γράφει η SDκαι προσθέτει: «Μην παρασυρθείτε από την πόλωση. Μην μπείτε σε διαδικασία πολέμου επειδή το θέλουν κάποια Μέσα. Έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Παράπονα και αντεγκλήσεις θα υπάρχουν πάντα στα μεγάλα ματς».

LIVE  SPORT

«Πογιέτ – ψυχάρα – ΑΕΚΑΡΑ», γράφει η LSκαι συνεχίζει: «Η ΑΕΚ… ήρθε και γράφει ιστορία – Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού 1-0 σε ντέρμπι φωτιά στο ΟΑΚΑ. Ο Ουρουγουανός έκανε υψηλού επιπέδου κοουτσάρισμα και ο Βάργκας τον δικαίωσε στο 75’. Πήρε κρίσιμες και κατά κανόνα σωστές αποφάσεις ο Καλογερόπουλος».

GOAL

Για «Άλλη Εντελώς Κατάσταση», γράφει στο πρώτο του θέμα το Goalκαι σημειώνει: «Με 40.000 οπαδούς της να στήνουν πάρτι στο ΟΑΚΑ η Ένωση έσπασε ο αήττητο του Ολυμπιακού. Ο Βάργκας το «ιστορικό» γκολ. Άριστος ο Καλογερόπουλος στις τρεις αποβολές και στο πέναλτι. «Φαντάσματα» καταγγέλλει ο Ολυμπιακός».

Λόγω της ημέρας ας κάνουμε μια αφορά σε κάποιες άλλες εφημερίδες που υπάρχουν στα περίπτερα ξεκινώντας από την κορυφαία αθλητική εφημερίδα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, το ΦΩΣ:

ΦΩΣ:

«Η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές πάντως είναι 16 βαθμούς μπροστά από την Ένωση και ούτως ή άλλως έχουν πάρει και τον φετινό έκτο συνεχόμενο τίτλο». Αναφορά ξερά και χωρίς καμία διαμαρτυρία γίνεται και στις φάσεις με τις αποβολές των Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, αλλά και στο πέναλτι.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ:

Για «άγριο χειρουργείο», κάνει λόγω ο «Π» και προσθέτει: «Νυστέρι χωρίς αναισθητικό από τον Καλογερόπουλο. Με 9 παίκτες και άκυρο γκολ η ήττα από την ΑΕΚ

ΓΑΥΡΟΣ:

Σπέσιαλ έκδοση, σήμερα, από την εφημερίδα «Γαύρος» η οποία έχει «1 σούπερ cd με λαϊκές επιτυχίες + τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή σε ένα μοναδικό συλλεκτικό cdτου Ηλία Βρεττού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η εφημερίδα γράφει: «Η αλητεία του αιώνια! Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακό. Με 9 παίκτες και πέναλτι, όλα εφευρέσεις μιας πανάθλιας διαιτησίας. Χειρουργείο από Καλογερόπουλο και Γρεβένη». Αυτά… Πάντα τέτοια!  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ