Δύο χρόνια μετά τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας στο “Μεστάγια”, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Superdeporte φέρνει στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο.
Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή που αυτοκίνητο βγαίνει από την πορεία του και πέφτει πάνω σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα που περπατούν αμέριμνοι φεύγοντας από το γήπεδο.
Στο αυτοκίνητο ο ασυνείδητος οδηγός είχε μαζί του άλλους τέσσερις επιβάτες, όλοι τους οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στο βίντεο φαίνεται να φοράνε λευκές φανέλες.
Τον Μάιο του 2014 η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά τώρα με το βίντεο, η υπόθεση ανοίγει ξανά.
Πλέον, ο οδηγός κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εγκατάλειψη τραυματιών και κινδυνεύει με ισόβια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
