ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-2 (0-4)
Γήπεδο: Μπαλαΐδος
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μετά από 6 χρόνια και πάλι η Σεβίλλη. Η ομάδα του Έμερι έμεινε στο 2-2 με τη Θέλτα, αλλά είχε καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ματς όταν και είχε κερδίσει με 4-0.
Στο 6ο λεπτό η Σεβίλλη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κρον Ντέλι, ενώ στο 31’ ο Ρίκο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Άσπας. Και τελικά στο 35ο λεπτό ο Άσπας έκανε το 1-0 για τη Θέλτα, μετά από όμορφη ασίστ του Ορεγιάνα.
Η Θέλτα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 55’ έκανε το 2-0 και πάλι με τον Άσπας, αλλά δύο λεπτά αργότερα η Σεβίλλη μείωσε με τον Μπανέγα. Η Θέλτα είχε την ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 60ο λεπτό, αλλά ο Γκουϊντετί σημάδεψε το δοκάρι από τη βούλα του πέναλτι.
Στη συνέχεια η Θέλτα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά στο 88ο λεπτό ο Κονοπλιάνκα, έκανε το τελικό 2-2.
ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Βας (66’ Τζόνι), Μάγιο, Γκόμες, Πλάνας, Ντίας (69’ Ραντόχα), Ερνάντες, Ορεγιάνα, Άσπας, Μπονγκοντά, Γκουϊντετί (73’ Σενέ)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Εσκουδέρο, Κολόντσιεστσακ, Ραμί, Κόκε, Καρίζο (63’ Κριστόφορο), Ιμπόρα (59’ Ν’Ζονζί), Μπανέγα (73’ Κονοπλιάνκα), Κρον Ντέλι, Βιτόλο, Γκαμεϊρό
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
