Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βγει μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, με τον Παϊτίμ Κασάμι να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπουχαλάκη και τον Καμπιάσο για να βρεθεί στην 11αδα. Οι Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε θα είναι πιθανότατα οι άλλοι δέκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
