Δανεικό στη Βέροια παραχώρησε χθες η ΑΕΚ τον Δημήτρη Ανάκογλου ως το τέλος της σεζόν, με τον μέσο της Ένωσης να μιλάει στον Metropolis 95,5, τόσο για το δανεισμό του, όσο και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τους λόγους που ήρθε στη Βέροια: «Ήρθα με την προοπτική να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να βοηθήσω τη Βέροια να πετύχει τους στόχους της».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα ανήκω στην ΑΕΚ, που φέτος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Οι υπόλοιπες ομάδες ακόμα ψάχνονται. Ο Παναθηναϊκός είναι με τα πάνω και τα κάτω του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση στα πλέι οφ, αυτός θα πάρει τη δεύτερη θέση».
Για την αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ: «Είναι κάτι που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καλό για την ΑΕΚ να παίρνει τα αποτελέσματα έστω και χωρίς να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ουσία. Αν μπορέσει να συνδυάσει τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα είναι το καλύτερο για τον κόσμο της ΑΕΚ».
Για το ποιος έχει το προβάδισμα για τη 2η θέση: «Η ΑΕΚ δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση από τους υπολοίπους. Ελπίζω να τερματίσει 2η για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μιλανε σαν παιχτες της ΑΕΚ λετε για οπαδισμους . μιλανε καπως χαλαρα για να αποφυγουν τον "οπαδισμο" δεν μιλανε σαν παιχτες της ΑΕΚ.. Φτανει πια η γκρινια .. Κουρασατε
Φίλε κάποιοι έχουν γεννηθεί να γκρινιάζουν. Δεν βγάζεις άκρη. Απλά αγνοείς.
Βαλε και λιγο ενθουσιασμο οταν μιλας για την ομαδα σου.Που νομιζες οτι ηρθες σε κανενα χωριο ?Γινε καλυτερος προσπαθησε πιο πολυ αμα θες να παιξεις του χρονου
Για ποιο λογο μιλαει σαν να μην ειναι αυτος στην ΑΕΚ?
παει και αυτος, θα επρεπε να εχει παει δανεικος εδω και καιρο