Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρωτιά στο αναπτυξιακό για την ΑΕΚ

Ο Μαδέσης κατέκτησε το χρυσό για το πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Χρυσό μετάλλιο για τον δεκάχρονο Αλέξανδρο Μαδέση. αθλητή των ακαδημιών πινγκ πονγκ της ΑΕΚ στο αναπτυξιακό τουρνουά της Α.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ. Ο Μαδέσης κατάφερε το απόλυτο στην κατηγορία των παμπαίδων κάνοντας το εφτά στα εφτά, χάνοντας μόνο ένα σετ στον τελικό. Στη φάση των ομίλων νίκησε 3-0 τον ΧΛΟΨΙΔΗ(ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ) και τον ΖΗΣΗ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και στην φάση του νόκ άουτ απέλκισε με σκορ 3-0 τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ) και τον ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟ(ΠΕΥΚΗ),στον ημιτελικό με σκορ 3-0 τον ΜΑΛΙΑΡΟ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και στον τελικό επικράτησε με σκορ 3-1 του ΓΙΑΝΝΟΥΣΤΟΥ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Σημαντική διάκριση και για την εντεκάχρονη Ι. Μαδέση, που με 5 νίκες και 2 ήττες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παγκορασίδων.

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ