Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το γήπεδο ο Έλντερ Μπαρμπόσα και όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ, ο παίκτης υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες με απεικονιστικό έλεγχο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Άντε να χάσει και ένα παιχνίδι, κάκωση έπαθε. Κάνετε λες και είμαστε γυμνοί στα άκρα , έχουμε Πλατέλλα - Αραβίδη - Βάργκας - Γκάλο - Μπουανανότε και Σοιλέδη. Δεν λέω ότι είναι ιδανικοί αλλά δεν γίνεται να τραυματίζεται ένας παίκτης και να ζητάμε αμέσως μεταγραφή.
Αυτο με τον Πλατελλα ειναι καλυτερο απο αυτο με τον Τοτο!!!
Όχι ρε σείς, δεν χρειαζόμαστε εναλλακτικές. Αφού είμαστε δεύτεροι.
Ωχ ευχομαστε να μην ειναι κατι ασχημο!!!
Ειρηνη,μας το ματιασαν το παιδι! ;-)
Μακαρι να μην ειναι σοβαρο!
Παρτε παικτη για τα ακρα οπωσδηποτε!!!!
Ωχχ.. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανευθυνο-υπεύθυνους που δεν φέρανε εξτρεμ παρα τις συνεχόμενες εκκλήσεις του Πογιετ. Αν φύγει ο προπονηταράς το καλοκαίρι οι μοναδικοί υπεύθυνοι θα είστε εσείς που αφήσατε τον καλύτερο προπονητή στην μετα Σάντος εποχή να φύγει!