Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μία εκδήλωση όλο ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Την όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια η Λέσχη Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ. Στην εκδήλωση μετά την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, τιμήθηκαν προσωπικότητες που έχουν συνδέσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη ζωή τους με την Ένωση, ενώ παρουσιάστηκε και ένα καταπληκτικό 7λεπτο βίντεο με κομμάτια της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου.

Τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι:

 1. ο Σπύρος Κοντούλης, ανιψιός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σπύρου Κοντούλη, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944.

2. ο Μάρκος Κυκιβαράκης για τη συνεπή πολύχρονη αφοσίωσή του στις ενωσίτικες ιδέες.

3. ο Σωτήρης Νοτάρης για την εξαίρετη συγγραφική εργασία του περί την ιστορία της ΑΕΚ.

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν σπουδαίοι αθλητές της κιτρινόμαυρης οικογένειας όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Στέλιος Βασιλειάδης, ο Νίκος Μπαπανικολός και πολλοί ακόμη αθλητές όλων των τμημάτων του δικεφάλου.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ασλανίδης, ενώ το παρών έδωσε και ο υπ. του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Μπίλιος.

Από την ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν εκεί ο διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Νικολάου και το στέλεχος του γραφείου τύπου Αλέξανδρος Κοζαρίδης.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αττικής Σπυρίδων Τζόκας και στελέχη της αντιπολίτευσης του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές (και στον κ. Χήνα για την πρόσκληση)!

Πηγή: e-filadelfeia.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ