Μεγάλες στιγμές θα ζήσει απόψε το βράδυ, ξανά, το ΟΑΚΑ, καθώς ο λαός της ΑΕΚ θα προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και θα βρεθεί στο πλευρό των παιδιών του Γκουστάβο Πογιέτ, με στόχο τη νίκη επί του ΠΑΟΚ!
Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν πωληθεί ως τώρα πάνω 10.000 εισιτήρια, χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε τα διαρκείας, ενώ το σημαντικό της ιστορίας είναι πως απ’ αυτά τα 10.000 κομμάτια, τα μισά, πωλήθηκαν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στις 11, κυρίως μέσω ηλεκτρονικής αγοράς!
Φυσικά, η προπώληση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τον κόσμο της ΑΕΚ να δίνει απόψε το βράδυ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, δυναμικό «παρών». Σχεδόν 30.000 λαού περιμένουν απόψε στο Στάδιο, από τη διοίκηση, αριθμός που μπορεί να ξεπεραστεί, αν σκεφτούμε πως αρκετοί θα αγοράσουν εισιτήριο την τελευταία στιγμή, τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και ηλεκτρονικά.
Διαβάστε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σήμερα αρκετοί παίχτες θα δείξουν αν αντέχουν την βαριά φανέλα που φοράν. Είναι ένα παιχνίδι που για 1000 λόγους πρέπει να το πάρουμε και οτι άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία. Η νίκη είναι μονόδρομος και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να το αντέξουν ψυχολογικά οι παίχτες μας. Ο κόσμος της ΑΕΚ διψάει για τέτοιους αγώνες και Εδώ που τα λέμε τους αξίζει οςο Κανένας άλλος...Όλοι ΟΑΚΑ λοιπόν για την καψούρα μας!
Για να τα λέμε όλα τα 10 χιλιάδε δεν τα λες και πολλά!!!
Πρόσθεσε και τα παιδια κάτω απο 12 που μπαίνουν δωρεάν και το 30αρι το έχουμε σίγουρο σημερα.
ΑΝ εχεις βρεθει στο ΟΑΚΑ τα τελευταια χρονια θα ξερεις οτι το να κοπουν 25.000 + (οπως φαινεται) εισητηρια στην επισημη καταμετρηση σημαινει τουλαχιστον 35.000 + κοσμο που κατα τη γνωμη μου ειναι αξιοπρεπεστατος αριθμος..παντα φιλικα :) Με τη νικη ΑΕΚαρα !
ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ 10.000 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 8.000-8.500...ΟΚ;;; ΣΥΝ ΤΑ 10.000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ 6.000-7.000 ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;;; ΓΙΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ;; ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 2.000 ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 27.000 ΚΟΣΜΟ... ΑΠΟ 25.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ...
λέει πάνω απο 10.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί ήδη στην προπώληση και μέχρι σήμερα το πρωί...
δεν θα έχει 7.000-8.000 διαρκείας; και πόσος κόσμος θα αγοράσει εισιτήριο έξω απο το γήπεδο τελευταία στιγμή όπως πάντα;
δεκα χιλιαδες προπωληση...περιπου δεκα χιλιαδες ειναι και τα διαρκειας συν προσκλησεις διαπιστευσεις κλπ..και οτι πουλησουν εξω απο το γηπεδο που δεν ειναι και λιγα καθως δεν ειναι ολος ο κοσμος εξοικοιωμενος με υπολογιστες ιντερνετ κλπ ...δεν το λες και ασχημα σε μια απο τις ποιο κρυες κυριακες της χρονιας κιολας..Σε ενα καραισκακη θα ηταν στα ορια του sold out ..
τι χαζομαρα να μην μπορουμε να παρουμε εισιτειρια μεσω viva...τωρα δηλαδη θα πρεπει να στηθουμε στην ουρα εξω απο το γηπεδο... ξενερα!!
κσι γιατι δεν τα παιρνεις απο το site της ΑΕΚ και να εκτυπωσεις το εισητηριο σε ενα internet cafe ή να το δειξεις απο το κινητο σου ?
γιατι στο επισημο site θελει πιστωτικη. ενω μεσω viva πληρωνεις σε συγκεκριμενα μερη και τ παραλαμβανεις ;-)
δε ζηταει μονο πιστωτικη!!κανει και η χρεωστικη δηλαδη η καρτα αναληψης απο το ΑΤΜ...και μη μου πεις οτι δεν εχεις μετα απο οσα εχουν γινει γιατι.
Το επίσημο site της ΠΑΕ δεν σε εξυπηρετεί; θες να τα παίρνεις μέσω viva;
Τη σεζόν 2004-05 που είναι η χρονιά-παράδειγμα όσον αφορά τη προσέλευση (αλλά και την ατμόσφαιρα) των ΑΕΚτζήδων στους αγώνες μας,στο παιχνίδι με ΠΑΟΚ είχαν καταμετρηθεί 36.000 περίπου,Απρίλιο μήνα αν δεν κάνω λάθος,με τη συσπείρωση πιο δυνατή από ποτέ και την ΑΕΚ να πάει φουλ για πρωτάθλημα.Σήμερα με τέτοιο κρύο,με δίψα μεν για ντέρμπι που έλειψαν μια διετία,αλλά με ψυχολογική τόνωση τη βελτίωση και το 6 στα 6 μέσα στη νέα χρονιά(κι όχι σεζόν πρωταθληματική),το να υπάρξει στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταμέτρηση ένας αριθμός της τάξης των 27.000 - 30.000 εισιτηρίων(δεδομένα θα ειναι παραπάνω,αφού πολλοί μπαίνουν τζάμπα),είναι μια χαρά.Να ξέρουμε τι λέμε και ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης.Κι εγώ σου λέω θα ήθελα σολντ αουτ,αλλά δεν γίνεται.Παίζουν πολλές συγκυρίες κάθε φορά κι αν έχεις με ΠΑΟΚ 30.000,με βάζελο θα έχεις 45.000 και με γαύρο καμιά 50.000-55.000
ανυπομονω να παει η ωρα 6 να φυγω για ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!!!Παμε ΑΕΚΑΡΑ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνοοο ;;;;
σκούφος...check, κασκόλ...check, μπότες...check, γάντια...check. ρακή για το κρύο...check!. Έτοιμος και φύγαμε για ντέρμπυ!
ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ-ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
κριμα να ειμαστε κατω απο 20-25 χιλιαδες
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ
άλλα 10χιλιάρικα μέχρι να αρχίσει το ματς συν τα διαρκείας αν πάνε όλοι φτάνουν τις 30 ..έχει και κρύο οπότε καλά θα ναι αν θα χει τόσο κόσμο. Για παραπάνω δύσκολο το κόβω.. το κάτω διάζωμα πάντως μάλλον γέμισε απ ότι είπε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.
Φίλε προπώληση λέει βάλε και 10 τα διαρκείας και βάλε και άλλους που θα πάρουν απο το γήπεδο 25 χιλιάδες θα είμαστε τουλάχιστον