BUNDESLIGA- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1-3
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ
Μεγάλο διπλό με 3-1 πέτυχε η Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ.
Στο 6ο μόλις λεπτό, το σουτ του Κρίστενσεν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 41’ ο Ρόις άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ. Στο 50’ η Ντόρτμουντ πήρε κεφάλι δύο τερμάτων χάρη στ γκολ του Μχιταριάν, ενώ στο 58’ ο Ράφαελ μείωσε σε 2-1.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ιλκάι Γκιντογκάν στο 75ο λεπτό.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Κορμπ, Κρίστενσεν, Ελβεντί (80’ Χιντερέζερ), Βεντ, Νταούντ (80’ Χόφμαν), Νορντβάιτ, Τζόνσον, Τραορέ, Ράφαελ, Στιντλ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Παρκ, Χούμελς, Κάστρο (70’ Γκίντερ), Γκιντογκάν, Βάιγκλ, Μχιταριάν, Ρόις (70’ Ντουρμ), Ομπαμεγιάνγκ (76’ Ράμος).
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-3
ΓΗΠΕΔΟ: RHEIN ENERGIE STADION
Για τέταρτη σερί αγωνιστική, η Στουτγάρδη παρέμεινε αήττητη καθώς κατάφερε να κερδίσει 3-1 τη Κολωνία, εκτός έδρας, αποτέλεσμα που την βγάζει από τη ζώνη υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και ο Γκέντνερ, στο 10’ και στο 13’, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Χορν και να ανοίξει το σκορ.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Κολωνία προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοντέστ, πέναλτι που περισσότερο κέρδισε ο Ρίσε παρά έκανε ο Νιντερμάιερ.
Στο 36’ ήρθε η ισοφάριση για τη Στουτγάρδη και η αρχή της ολικής ανατροπής. Ο Βέρνερ σούταρε, ο Χορν απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ντινταβι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Το δεύτερο γκολ της Στουτγάρδης ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51ο λεπτό. Ο Κόστιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Βέρνερ με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 73’ η Κολωνία έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μοντέστ να αστοχεί και στο 78’ η Στουτγάρδη έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ όταν ο Χορν έδιωξε εντυπωσιακά προσπάθεια του Γκέντνερ.
Τελικά το 1-3 διαμορφώθηκε στο 83’ όταν απο συνδυασμό των Ντιντάβι και Ρουπ, η μπάλα έφτασε στον Γκέντνερ για το 1-3.
Οι προσπάθειες των Οσάκο και Μοντέστ, στη συνέχεια, δεν είχαν αποτέλεσμα για τη Κολωνία με το 1-3 να μένει μεχρι το τέλος.
ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Ολκόφσκι (52' Τσόλερ), Μάροχ, Χάιντς, Χέκτορ, Φογκτ (71' Γιόγιτς), Λέμαν, Ρίσε, Μπίτενκουρτ (66' Μλαντένοβιτς), Οσάκο, Μοντέστ
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Τίτον, Γκρόσκροϊτς, Σβάαμπ, Νιντερμάιερ, Ινσούα, Ντιέ, Γκέντνερ, Ρουπ (87’ Κλάιν), Κόστιτς (90’ Μπαουμγκάρτλ), Ντιντάβι, Βέρνερ (77’ Κράβετς)
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: WIRSOL RHEIN NECKAR ARENA
Με το... αριστερό ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που, αν και καλύτερη, έχασε δυο βαθμούς στην έδρα της Χόφενχαϊμ, 1-1.
Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 27’ όταν σε κεφαλιά του Κίσλινγκ, ο τερματοφύλακας Μπάουμαν απέκρουσε εντυπωσιακά.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο της άμυνας της Λεβερκούζεν, η μπάλα στρώθηκε στον Χάμαντ και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 53’ ο Τσιτσαρίτο δεν πρόλαβε να κάνει τη προβολή, έπειτα από σέντρα του Κίσλινγκ και στο 60’ η Χόφενχαϊμ έχασε σπουδαία ευκαιρια για δεύτερο γκολ αλλά ο Βάργκας σημάδεψε το δοκάρι.
Τελικά, η Λεβερκούζεν ισοφάρισε στο 75ο λεπτό όταν σε φάση διαρκείας ο αρχηγός Τοπράκ σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Για τη Λεβερκούζεν, πρόκειται για μια χαμένη ευκαιρία να βρεθεί στη πρώτη τετράδα.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Σαρ, Σούλε, Κιμ, Στρομπλ, Ρούντι, Φόλαντ (77' Ουτ), Σμιντ, Βάργκας (83' Κράμαριτς), Χάμαντ (79' Αμίρι)
ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γεντβά (68' Ντονάτι), Τοπράκ (86' Ραμάλιο), Ταχ, Γουέντελ, Κράμερ, Καμπλ, Μπελαραμπί (68' Μπραντ), Τσαλχάνογλου, Τσιτσαρίτο, Κίσλινγκ
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: OLYMPIASTADION
Η Χέρτα Βερολίνου έφτασε να έχει ένα απίστευτο ποσοστό κατοχής μπάλας, 88%, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο γκολ και έτσι η Άουγκσμπουργκ έφυγε με βαθμό από το Βερολίνο, 0-0.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στο 51ο λεπτό, όταν ο Μπομπαντίγια άργησε σε τετ α τετ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα δεν βρήκε στόχο στη κεφαλιά που επιχείρησε.
Η Χέρτα δεν κατάφερε να γίνει απειλητική, χάρη στη πολύ καλή άμυνα της Άουγκσμπουργκ και οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Γιαρστάιν, Βάισερ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Πλάτενχαρντ, Λουστενμπέργκερ (68' Μπαουμγιόχαν), Σκιέλμπρεντ, Χαραγκούσι, Καλού, Νταρίντα (89' Σταρκ), Ιμπίσεβιτς
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Φερχάεγκ, Χονγκ, Κλαβάν, Μαξ, Κορ, Μπάιερ, Εσβάιν (90’ Φέλνερ), Καϊούμπι, Γουόν Γι (72' Μοράβεκ), Μπομπαντίγια (91’ Μάταβζ)
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: HDL ARENA
Με ήττα ξεκίνησε η θητεία του Τόμας Σάαφ στο Ανόβερο καθώς ο Γερμανός προπονητής είδε την ομάδα του να χάνει 2-1 στην έδρα της από τη Ντάρμσταντ.
Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο Ούγκο Αλμέιδα, στην επιστροφή του στη Bundesliga, βρήκε δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.
Στο 30’ ο Σούλου δεν ισοφάρισε για τη Ντάρμσταντ κάτι που έκανε ένα λεπτό αργότερα ο Σάντρο Βάγκνερ με προβολή από κοντά.
Ευκαιρία για το Ανόβερο στο 39’ με τον τερματοφύλακα Ματένια να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μπαχ και στις καθυστερήσεις η Ντάρμσταντ είχε δοκάρι με τον Νιεμάιερ.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν την ολική ανατροπή μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης με σκόρερ και πάλι τον Βάγκνερ.
Το Αννόβερο βγήκε μπροστά, έχασε ευκαιρίες με Σζαλάι και Σανέ αλλά η τέταρτη σερί ήττα δεν αποφεύχθηκε με την ομάδα να παραμένει ουραγός μετά από 18 αγωνιστικές.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σουλτζ (90’ Σόμπιχ), Σοργκ, Χόφμαν, Σανέ, Πριμπ, Σμίντεμπαχ (72' Μάξιμιν), Αλμέιδα, Σζαλάι
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Ματένια, Γκάριτς, Σούλου, Ραΐκοβιτς, Καλντιρόλα, Νιεμάιερ, Γκόντορφ, Χέλερ, Ράους (77' Κέμπε), Ρόσενταλ (92’ Ντίαζ), Βάγκνερ (88’ Στρο Ένγκελ)
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΜΑΪΝΤΣ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: AUDI SPORTPARK
Με γκολ από τη... βούλα η Ίνγκολσταντ ξεκίνησε νικηφόρα τον δεύτερο γύρο της Bundesliga, επικρατώντας 1-0 της Μαϊντς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5’ ο Χούμπνερ αστόχησε σε κεφαλιά και στο 16’ ο τερματοφύλακας Κάριους νίκησε τον Μοράλες στη δεύτερη καλή στιγμή της Ίνγκολσταντ.
Στο 19’ ήρθε η καλύτερη στιγμη των γηπεδούχων με τον Χάρτμαν να σημαδεύει το δοκάρι.
Η Μάιντς ισορρόπησε στη συνέχεια, αλλα δέχτηκε το γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 41’ ο Λάτζα έκανε χέρι εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρτμαν η Ίνγκολσταντ έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη, η Μάιντς δεν κατάφερε να γίνει απειλητική, έμεινε για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ και δίκαια η Ίνγκολσταντ πηρε το τρίποντο.
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Οζκάν, Ντα Κόστα, Ματίπ, Χούμπνερ, Μπάουερ, Γκρος, Ρότζερ, Μοράλες (68' Κρίστιανσεν), Λέκι, Χάρτμαν (90’ Μπρεζερί), Κατσούνγκα (64' Λεζκάνο)
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπαλογκάν, Μπελ, Μπούσμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λάτζα, Κλέμενς (79’ Σερντάρ), Χάιρο Σαμπέριο (71' Μούτο), Μάλι (86’ Ντε Μπλάσις), Κόρντομπα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
