Απογευματινή προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας. Στις 16:00 τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να δουλεύουν κάτω από συνθήκες κρύου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας μιας "γεμάτης" εβδομάδας.
Μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19:30) και το Σάββατο 23/01 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, επικεντρώνονται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, με το κύριο βάρος των σημερινών ασκήσεων να αφορά τομείς της τακτικής και του pressing.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
