Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ηρακλής και ο εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως στον Ηρακλή ήθελαν για αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Σε δηλώσεις του ο Ιορδάνης Στράντζαλης, τόνισε: «Πέρσι πήγαμε πολύ καλά. Όλοι οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση πιστεύουμε στην ομάδα και λυπόμαστε που δεν έχουμε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ίσως στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα έπρεπε να έχει οριστεί από την κλήρωση του Κυπέλλου τι γίνεται. Είναι μία καλή ευκαιρία για του χρόνου να δούμε ποιοι θα τραβούν τα μπαλάκια και για τη θερμοκρασία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

στραντζαλη,
στραντζαριστα θα τα φατε !!
AEK ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ!
Ναι ναι στην επόμενη φάση ίσως...Μου φαίνεται δεν σας έφτασαν τα 5 γκολ...
Μα γιαυτό ήθελαν τον παοκ, για να έχουν περισσότερες ελπίδες να προκριθούν!!!
εγω νομίζω οτι δεν παίζουν μαλλον φραγκα για τα εξοδα μετακινησης στον ηρακλη και σου λεει στην τουμπα θα παρει ο καθενας το αμαξακι του και το ταξακι του! :D