Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, ανήκει στην παράταξη του Γιώργου Γκιρτζίκη, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κατηγορήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ για “μαγείρεμα” στους ομίλους των μπαράζ ανόδου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LIVESPORT, η ΕΠΟ αποφάσισε στον όμιλο των Ενώσεων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Κορινθίας για τα μπαράζ ανόδου στην 3η κατηγορία να μην συμμετέχει η πρωταθλήτρια ομάδα από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αλλά η πρωταθλήτρια Λέσβου, Χίου, Σάμου ή Κυκλάδων.
Σε επιστολή του προς τον Γκιρτζίκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κάνει λόγο για περίεργη απόφαση και καλεί τον επικεφαλής της ΕΠΟ να διορθώσει το λάθος του για να μην υπάρξουν “δυσάρεστες εκπλήξεις”.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι τέσσερις ΕΠΣ ανέθεσαν σε δικηγορικό γραφείο την κατάθεση προσφυγής κατά της απόφασης της ΕΠΟ, καθώς πιστεύουν πως η αλλαγή στους ομίλους θα πρέπει να ισχύσει από του χρόνου και όχι φέτος.
Ο Γκιρτζίκης απάντησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε επιθετικό τόνο και δεν φάνηκε να κάνει πίσω.
Η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου προς τον Γκιρτζίκη:
«Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε το υπ’ αριθμ 746-1-16 έγγραφό σας, με το οποίο μας καλείτε να παραβρεθούμε σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σεις 12.1.16 για την ανάδειξη της ΕΠΣΣ που θα μετακινηθεί από τον όμιλο Αιγαίου στον 11ο όμιλο των μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική, σε εκτέλεσε απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ που έλαβε στις 12.5.15! Ως αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ Εθνικής και ως αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΟ τότε (συμμετείχα στα περισσότερα Δ.Σ.) ουδέποτε θυμάμαι να ελήφθη τέτοια απόφαση και ειλικρινά εκπλήσσομαι αρνητικά για τον επιπόλαιο τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ.
- Αναρωτιέμαι κ. πρόεδρε, πώς ελήφθη τέτοια απόφαση χωρίς ποτέ να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή Γ’ Εθνικής, η οποία θα έπρεπε να κάνει τη σχετική εισήγηση;
- Πώς είναι δυνατό να έχει ληφθεί εδώ και 10 μήνες απόφαση και να μην έχει κοινοποιηθεί σε καμία ενδιαφερόμενη ΕΠΣ;
- Πώς είναι δυνατόν να πήραμε τέτοια απόφαση και πριν από λίγες ημέρες να προκηρύξαμε σαν ΕΠΟ το πρωτάθλημα ανόδου της Γ’ Εθνικής με τους ίδιους ομίλους όπως πέρσι;
- Πώς είναι δυνατόν να αιφνιδιάζονται τα σωματεία των νησιωτικών ΕΠΣ με μία απόφαση τουλάχιστον περίεργη και επιπόλαια, εμφανιζόμενη χωρίς κανένας να λαμβάνει υπόψη τον προγραμματισμό που έκαναν γνωρίζοντας τα ισχύοντα με πέρυσι;
Κύριε Πρόεδρε, το λάθος ή το «ΛΑΘΟΣ» που καταγράφεται με την αιφνιδίως πρωτοεμφανιζόμενη απόφαση είναι τεράστιο! Ελπίζω να το διορθώσετε άμεσα, προλαμβάνοντας δυσάρεστες εκπλήξεις. Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζοντας τα δικαιώματα των σωματείων της, είναι υποχρεωμένης να μην παραστεί στην κλήρωση την οποία και δεν θα αποδεχθεί, καταγγέλλοντάς την στα αθλητικά όργανα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!